Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Κορυφαία χειρουργική/Μαστεκτομή ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ»!

«Gay Pride Athens 2024»: «Ένας νόμος δεν αρκεί»!
Πραγματικά... οι ΛΟΑΤΚΙ+ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" βλέπουν μπροστά και «Ένας νόμος δεν αρκεί»... γάμοι ομοφυλόφιλων, ενοικίαση/αγορά μήτρας για τεκνοθεσίες, αλλαγή φύλου από 15 ετών, αυτοπροσδιορισμός, διεμφυλικότητα, τρανσεξουαλισμός, μαθήματα τρανσεξουαλισμού από την Γ' Δημοτικού κ.α.π. δεν αρκούν.
Κι αφού ο "νόμος" δεν αρκεί, βάζει το χεράκι της η "υγιής επενδυτική επιχειρηματικότητα": Μαστεκτομή για τις κοπέλες που αισθάνονται κι αυτοπροσδιορίζονται άνδρες!

Με όρους ελεύθερης αγοράς, ελευθεριότητας και "ανθρώπινων δικαιωμάτων" μας ήρθε στην πολιτισμένη Ευρώπη η θεσμική επιχειρηματικότητα: Σαρώνοντας τον κωδικό QR είναι δυνατό για οποιονδήποτε κοπέλα (εννοείται να είναι 15 ετών που προβλέπει ο νόμος), έχει πρόσβαση σε μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση, για να μοιάζει με αγόρι.

Πριν ένα χρόνο, όταν οι πολυεθνικές εταιρίες "Καφές Costa express" και τα δερμάτινα παπούτσια "Doctor Martins", ενστερνίστηκαν το κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις διεμφυλικές-τρανσέξουαλ κοινότητες που καταπιέζονται και με διαφημίσεις τους καλούσαν τις γυναίκες να αφαιρέσουν (ακρωτηριάσουν) το στήθος τους στο όνομα της "Αλληλεγγύης των τρανς"... έμοιαζε με επιστημονική φαντασία και συνωμοσιολογία: 4 Αυγούστου 2023 Γυναίκες... Ακρωτηριάζουμε-αφαιρούμε το στήθος μας, αλληλέγγυες με διεμφυλικές τρανσέξουαλ κοινότητες!

Η μαστεκτομή είναι η χειρουργική αφαίρεση του μαστού, μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να σταματήσουν οι όγκοι, αλλά εδώ δεν μιλούμε για αντιμετώπιση καρκίνων.
Στα πλαίσια της ελευθεριότητας και της υπάρχουσας νομοθεσίας στην "πολιτισμένη" δύση (και την Ελλάδα), αυτοί οι άνθρωποι ("γιατροί"... τρόπος του λέγειν, σαν αυτούς που μας διαβεβαίωναν για τα πειραματικά "θεϊκά εμβόλια") ωθούν τα κορίτσια να ακρωτηριάσουν το στήθος τους εκμεταλλευόμενοι την ευθραυστότητα τους και την καθημερινή διεστραμμένη προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ+
.
Θεσσαλονίκη, 29 Ιούνη 2024... «Φεστιβάλ υπερηφάνειας» με τη συμμετοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης... 1 Ιούλη 2024: Ακρωτηριασμός στήθους (ΒΙΝΤΕΟ)! Ο κόσμος που δημιούργησαν στη δύση... είναι βαθιά άρρωστος!

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν,
Πρόεδρος των ΗΠΑ, 31 Μάρτη 2023
Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας; Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατεύσει ποιος..

2 Ιούνη 2023, Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Αυτός ο "δυτικός πολιτισμός" πάσχει από ανίατη ασθένεια και οι πολιτικοί είναι ψυχοπαθείς χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι πολυεθνικών!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top