Της Ιωάννας Υψηλάντη
Καταργούν με νόμους οτιδήποτε θυμίζει οικογένεια, γένος, φύλο, για να οδηγήσουν τις... Δυτικές κοινωνίες στην αποδοχή της ανάποδης πραγματικότητας.
Αυτό γίνεται συστηματικά, από την βρεφική ακόμα ηλικία των παιδιών, μέσω της εκπαιδευτικής κοινότητας και μέσω των νόμων αφαίρεσης της επιμέλειας των παιδιών, από "ανάξιους" γονείς, που αντιστέκονται στο αφήγημα.

Χθες, την ώρα που ο Αλγερινός μποξέρ επέβαλε την τεστοστερόνη του, στα μούτρα της γυναίκας αντιπάλου του, την ίδια ώρα, η Γερουσία της πολιτείας της Μασαχουσέτης, ψήφιζε το νομοσχέδιο H4750.
Σύμφωνα μ΄αυτό, θα αφαιρεθεί η λέξη "πατέρας" από τα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών, στο όνομα των "νομικά ίσων δικαιωμάτων των γονέων".
Θα αντικατασταθούν, επίσης, οι όροι "άνθρωπος" και "γυναίκα" με τις λέξεις "πρόσωπο" και "μητέρα". Θα γίνει δηλαδή η μητέρα, "πρόσωπο που έδωσε γέννηση".
Έτσι απλά!
"Πρόσωπο που έδωσε την γέννηση" μπορεί να είναι και ένας άντρας σε έναν γάμο ομοφυλοφίλων, χωρίς καν μήτρα. Αρκεί να έχει αγοράσει μία.
Γυναίκες, εσείς κυρίως, που φάγατε την παραμύθα περί ίσων δικαιωμάτων, περί ελευθερίας της... αγάπης και περί "μπούλινγκ" σε βάρος των ομοφυλοφίλων, να ξέρετε ότι η Φύση έχει θέσει τους κανόνες, από την εμφάνιση του ανθρώπινου γένους. Οτιδήποτε παραβιάζει αυτούς τους κανόνες γίνεται μπούμεραγκ σε βάρος της ανθρωπότητας.
Και αυτή είναι αυτή που θέλουν να εξαφανίσουν!
Πολεμήστε, την κατάντια, πριν είναι αργά!

 
Top