Στην ταυτοποίηση του οδηγού της μηχανής που πέταξε τσαντάκι με χειροβομβίδες στο Κερατσίνι, μετά από άρνησή του να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για έναν 27χρονο, ο οποίος «προδόθηκε», όταν του έπεσε στο σημείο η ταυτότητά του.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή βία. Είναι «χαρτογραφημένος» από την Ασφάλεια ως άτομο που έχει σχέσεις με ποινικούς, ωστόσο δεν θεωρείται «βαρύ» όνομα.

Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες, ενώ την τελευταία φορά απασχόλησε τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, διότι είχε επιτεθεί σε μέλη της οικογένειάς του.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις.

Η στιγμή της καταδίωξης στο Κερατσίνι, όπου άνδρας που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πέταξε τσαντάκι με χειροβομβίδες…#κερατσίνι pic.twitter.com/Gfd3F2CpHQ— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) August 31, 2024

Κερατσίνι: Η μηχανή όχι μόνο δεν σταμάτησε, πέταξε και χειροβομβίδες

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου (31/08), όταν οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες να σταματήσει για έλεγχο στην οδό Αναπαύσεως. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά πέταξε στον δρόμο ένα τσαντάκι.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν τον κίνδυνο και αμέσως ενεργοποίησαν το σχετικό πρωτόκολλο. Έκλεισαν τους γύρω δρόμους και κάλεσαν πυροτεχνουργούς. Όπως διαπιστώθηκε, το τσαντάκι περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, ένα 38άρι περίστροφο και ένα γκλοπ.

Μια μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι έμοιαζε με αυτή στην οποία επέβαιναν οι δύο άνδρες, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυτή.

Δείτε σχετικές εικόνες:












Πηγή: Eurokinissi
 
Top