Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι ψυχοπαθείς του ΟΗΕ μας θεωρούν μ@λ@κες!

17.000 δολοφονημένα παιδάκια κι αυτοί παρακαλούν τους σιωναζί,
για 7 ημέρες εκεχειρίας για εμβολιασμούς παιδιών!
Ιωάννα Υψηλάντη Καλά κάνεις και τους καταριέσαι κοριτσάκι! Τίποτα δεν έμεινε, από ψυχή και ανθρωπιά...

Ο ΟΗΕ, οι διεφθαρμένοι ενός τσίρκου άρρωστων ψυχοπαθών εκλιπαρούν το ναζιστικό σιωνιστικό καθεστώς για εκεχειρία 7 ημερών, ώστε να γίνει εμβολιασμός των παιδιών της Γάζας κατά της πολιομυελίτιδας.

Παράκληση να τους χορηγηθούν 7 ημέρες για εμβολιασμούς κι αίτημα χρηματοδότησης στα "φιλάνθρωπα" κτήνη των "πολιτισμένων" ηγετών της δύσης, ώστε να εμβολιαστούν πάνω από 640.000 παιδιά.

Χρειάστηκε μια περίπτωση κρούσματος πολιομυελίτιδας για να "παρακαλούν γονατιστοί" τους ναζί για μια ανακωχή -ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!- και μετά μιλάμε για "διεθνή οργανισμό" (ΟΗΕ) και διεθνή κοινότητα.

Οι ελίτ γεννήθηκαν και στέριωσαν από τα διαταραγμένα μυαλά αυτού του ΟΗΕ. Ένας γελοίος, άχρηστος και πανάκριβος οργανισμός, που πληρώνουν οι λαοί του κόσμου.

40.000 νεκροί (17.000 παιδάκια), άγνωστος αριθμός αγνοούμενων κάτω από τα συντρίμμια, άγνωστος αριθμός τραυματιών, ακρωτηριασμένων (η πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά), άγνωστος αριθμός ορφανών, οι υποδομές ισοπεδωμένες (νοσοκομεία, σχολεία, κατοικίες), ενδημική πείνα που κάνει την πείνα στην Αθήνα την περίοδο της ναζιστικής κατοχής να φαντάζει παράδεισος, χωρίς νερό και φάρμακα, βασανιστήρια, σφαγές, Γενοκτονία Εθνοκάθαρση!
...κι οι ΟΗΕδες "το βιολί τους", "τον χαβά τους"... τρώνε τα λυσσακά τους για να μπολιάσουν 640.000 παιδιά!

17.000 δολοφονημένα παιδάκια κι αυτοί ανησυχούν για να μπολιάσουν τα παιδάκια στη Γάζα! Ω... Υποκριτές!

Τα παρακάτω βίντεο, που θα αφαιρεθούν από την ευρωπαϊκή και "δημοκρατική" λογοκρισία -για το καλό των πολιτών-, είναι ενδεικτικά της "ανησυχίας του ΟΗΕ" για τα εμβόλια κι όχι το τέλος της Σφαγής και την τιμωρία του ναζιστικού σιωνιστικού καθεστώτος". Τα βίντεο που θα αφαιρέσουν οι ευρωναζί λογοκριτές, τα βλέπουμε: ΕΔΩ

 




Για τον ΟΗΕ χρειάζονται εμβόλια, αλλά όχι ζωή...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top