Τον γύρο των social media έκαναν οι φωτογραφίες από την παράδοση - παραλαβή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης παραδίδει κυριολεκτικά ένα άδειο γραφείο στον νέο υπουργό, Κώστα Τσιάρα, ενώ από τον τοίχο έλειπε ο πίνακας που κοσμούσε για χρόνια το γραφείο.

Το X (πρώην Twitter) πήρε φωτιά, με τη μία σκωπτική και ειρωνική ανάρτηση να διαδέχεται την άλλη για τον πρώην υπουργό.
Το ζήτημα δεν άφησε ασχολίαστο ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος ανέφερε, σε ανάρτησή του, ότι οι επίμαχες φωτογραφίες από το υπουργείο έφτασαν στο τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ με υπογραφή "μέλη ΝΔ από αγροτικό χώρο".
Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον πρωθυπουργό, σε περίπτωση που ισχύει η η καταγγελία, να μεριμνήσουν ώστε "να επιστρέψει ο πίνακας στη θέση του". "Είναι περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου δηλαδή του Ελληνικού λαού" επισήμανε.
Η απάντηση Αυγενάκη
Ο απερχόμενος υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του, διαψεύδει τα σχετικά δημοσίευματα και υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του "οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο και η υπηρεσία τους είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια. Σήμερα ήδη έχουν επιστραφεί στη θέση τους, στο υπουργικό γραφείο".
Όλη η ανάρτηση Αυγενάκη:
Τα σημερινά δημοσιεύματα είναι αναληθή και αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση στην οποία κάποιοι καταφεύγουν.
Κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο και η υπηρεσία τους είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια.
Σήμερα ήδη έχουν επιστραφεί στη θέση τους, στο υπουργικό γραφείο.
Είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια που θα είναι εκεί.
Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα.

 
Top