Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Την ημέρα της 25ης επετείου από τους βομβαρδισμούς του...

ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, το «ψευδοκράτος Κόσοβο» (ψευδοκράτος σύμφωνα ΚΑΙ με τον ΟΗΕ και το δήθεν "διεθνές δίκαιο"), έλαβε την ιδιότητα του συνδεδεμένου κράτους μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, με σύμφωνη γνώμη και της αποικίας Ελλαδιστάν.
Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο παρουσίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση μέχρι την πλήρη ένταξη, που θα επισημοποιηθεί με ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ την εαρινή σύνοδο στις 27 Μάη στη Σόφια.

Το εγχώριο διεφθαρμένο, ξενόδουλο πολιτικό σύστημα (δεξιό κι αριστερό) δεν δηλώνει πως στηρίζει τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί, εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, καθόσον δεν αποδέχεται "αναθεωρητισμούς" συνόρων;

Σακελλαροπούλου: «Ο αναθεωρητισμός και η προκλητική ρητορική θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη...»

Μητσοτάκης: «Ο πόλεμος του Πούτιν δεν θα επιτύχει, δεν πρέπει να επιτύχει για να σταλεί το μήνυμα ότι ο ιστορικός αναθεωρητισμός δεν θα γίνει ανεκτός από τη διεθνή κοινότητα των δημοκρατικών κρατών»

Δένδιας: «Κάθε αναθεωρητισμός να θεωρείται από την παγκόσμια κοινότητα έγκλημα καθοσιώσεως»

Ανδρουλάκης: «Ο αναθεωρητισμός ενισχύεται και στη γειτονιά μας, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου...»

Ποιοι ανέλαβαν τη βρώμικη Νατοϊκή δουλειά για το ψευδοκράτος; Τσίπρας, Μητσοτάκη-Μπακογιάνη-Κούβελα, Γ. Παπανδρέου... Ντόρα και Τσίπρας... “ομόσταυλοι”, στο… μαντρί των Αμερικανικών συμφερόντων όπου γης!
1 Γενάρη 2024: Από σήμερα οι "πολίτες" του ψευδοκράτους του Κοσόβου, χωρίς βίζα στην Ευρώπη!
Μια μαρμάρινη πλάκα με χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας»
Ψευδοκράτος του Κοσόβου Γιατί να μην αναγνωριστεί η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου";

Σημειώναμε "προφητικά" και "συνωμοσιολογικά" στις 10 Νοέμβρη 2023: Αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια ως Β. Μακεδονία, τώρα ήρθε η ώρα του ψευδοκράτους: κέντρο τρομοκρατίας & διακίνησης ναρκωτικών...

Ιούλης 2023... Με τον Κοσοβάρο Άλμπιν Κούρτι συναντήθηκαν,
ο Γιώργος Παπανδρέου κι η
Ντόρα Μπακογιάννη... Επιδιώκουν αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσόβου από τη χώρα μας... 8 Φλεβάρη 2024: Επείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Κοσσυφοπέδιο!

Ξεφτιλισμένα Νατοϊκά μορμολύκεια! Η "σωστή πλευρά της ιστορίας"... οι φονιάδες των λαών έχουν δικαίωμα "αναθεωρητισμού";

Στο ΝΑΤΟ το ψευδοκράτος... 25 ἀκριβώς χρόνια... από το ατιμώρητο έγκλημα των φονιάδων των Λαών, της "πολιτισμένης" δύσης του 4ου Ράιχ. 78 ημέρες φονικών βομβαρδισμών... από τα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη των ιμπεριαλιστών, για να "εξάγουν τη δημοκρατία" τους «Δεν ξεχνάμε... Δεν συγχωρούμε τους φονιάδες των Λαών: ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση!»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top