Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

ΠΩΣ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ (φυσικά κι οι "δημοσιογράφοι" των Υπηρεσιών,
μαζί και πρώτος κάποιος...

"δημοσιογράφος" - Βαλασσόπουλος),
ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ή "έργο" Πούτιν;

Τα κτήνη δημοσιοποιούν νέα πλάνα όπου καυχιόνται για την αιμοδιψή βαρβαρότητά τους, ΑΛΛΑ αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα!

Το βίντεο, όπως συνήθως, θα το αφαιρέσουν οι λογοκριτές του διαδικτύου στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, όπως φιμώνουν το Ολοκαύτωμα με τα 14.000 δολοφονημένα βρέφη και παιδιά από τους σιωναζί, αλλά μπορείτε να το δείτε: ΕΔΩ

Μ' αυτό το βίντεο το βαπτισμένο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS-ΗΠΑ-Ισραήλ), αναλαμβάνει την ευθύνη για την φονική επίθεση. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα "Amaq", που πρόσκειται στο δήθεν "Ισλαμικό Κράτος", το δικό τους δημιούργημα! "Ισλαμική τρομοκρατία" στην Ευρώπη; Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία! (στο Ελλαδιστάν και την "πολιτισμένη' Ευρώπη λογοκρίνουν, φιμώνουν, διαγράφουν προσωπικούς λογαριασμούς πολιτών στα λεγόμενα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης" -όπως και σ' εμάς)...
Στο βίντεο οι φονιάδες των Υπηρεσιών δολοφονούν κι ακόμη επιτίθενται στους τραυματίες χρησιμοποιώντας μαχαίρια για τον αποκεφαλισμό τους.
Το βίντεο διαδόθηκε ΣΚΟΠΙΜΩΣ κι «επί τούτω», για να επιβεβαιωθεί η δυτική συγκάλυψη, ότι δηλαδή η Ουκρανία κι οι σύμμαχοί της (αποικία "Ελλάδα" συμπεριλαμβανομένης) δεν εμπλέκονται, αλλά είναι μια "τρομοκρατική ενέργεια" που αποδίδεται στο "ισλαμικό κράτος" (ISIS).

«Όταν κάποιος σου δείχνει το φεγγάρι,
μην κοιτάς το δάχτυλο
»!

Το γεγονός ότι αυτό το βίντεο προωθήθηκε στα μέσα ενημέρωσης του "ισλαμικού κράτους", αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Ουάσιγκτον είναι αυτή που χρησιμοποιεί αυτή την οργάνωση όπως θέλει, όπως ήταν πάντα!
Σημειώστε ότι στο "ισλαμικό κράτος" οι "εκπαιδευτές" τους διαπαιδαγωγούν από την παιδική ηλικία να είναι άκαρδοι. Αυτό δείχνει ότι αυτοί οι πληρωμένοι φονιάδες υποβλήθηκαν σε πλύση εγκεφάλου και εκπαιδεύτηκαν να δολοφονούν Ρώσους, πριν επιστρέψουν στον μάνατζερ τους, την Ουκρανία!
Αλλά, αυτή τη φορά σε αντίθεση με όλες τις άλλες φορές σε παγκόσμιο επίπεδο, οι φονιάδες συνελήφθησαν ζωντανοί κι το όλο σχέδιο θα αποκαλυφθεί.
Επίσης, αφού αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη σφαγή πήραν αυτό το ρίσκο, σημαίνει ότι πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι απελπισμένοι!
Γι' αυτό το 4ο Ράιχ, η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια της ειρήνης και της προόδου", όπως αποκαλούν οι ίδιοι την αποικία των ΗΠΑ με της ψευδεπίγραφη ονομασία "Ευρωπαϊκή Ένωση", ετοιμάζουν πόλεμο, σφαγείο των λαών!

Ιωάννα Υψηλάντη: "Ποιο ISIS; Βλαντ: Ισοπέδωσέ τους"

Έχουν σοβαρή δουλειά σήμερα τα Δυτικά ΜΜΕ.
Πρέπει ν΄αντικαταστήσουν την λέξη "Ουκρανία" με την λέξη "Ισλαμικό Κράτος"... Ιωάννα Υψηλάντη:
Έχουν σοβαρή δουλειά σήμερα τα Δυτικά ΜΜΕ...

Θρηνούμε μαζί σας.😢
Piangiamo con voi.😢
We mourn with your.😢
Nous pleurons avec vous.😢
با شما عزادار هستیم.😢
Тугујемо са тобом.😢
نحزن معك.😢
我们与你一起哀悼。😢
Vi sörjer med dig.😢
Lloramos contigo.😢

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top