Ήταν αναμενόμενο να πανηγυρίσουν οι αντιεμβολιαστές για το χάρισμα του πρόστιμου στους ανεμβολίαστους άνω των 60. Το γράφαμε χθες, επιβεβαιώθηκε σήμερα. Η Ελεύθερη Ώρα (απόλυρα ελεύθερη στον αγώνα της κατά εμβολίου και μάσκας) είναι η μοναδική από τις εκδόσεις της... Πέμπτης που έκανε βασικό θέμα την απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη. 

«Διαγράφονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους» γράφει στον κύριο τίτλο και επαίρεται που «πρωτοστάτησε στον δημοσιογραφικό και νομικό αγώνα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών». Σημειώνει ακόμα ότι «Τότε μας έλεγαν ''ψεκασμένους'' και μας απέκλειαν από τη ''λίστα Πέτσα'' τώρα δικαιωνόμαστε».

Η «δικαιωμένη» εφημερίδα ήταν εκείνη που σε όλη την περίοδο της πανδημίας πρωτοστατούσε κατά των εμβολιασμών, άλλοτε μεγιστοποιώντας τους κινδύνους από το εμβόλιο, άλλοτε αποδίδοντας πάμπολλους θανάτους (όπως φαίνεται στο πάνω μέρος της εικονογράφησης τούτου του θέματος) στον εμβολιασμό –κάτι που δεν επιβεβαιωνόταν– και άλλοτε μεταφέροντας «μηνύματα» ιερέων ή θρησκευόμενων κατά του εμβολίων.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα αντιεμβολιαστικά πρωτοσέλιδά της είχαμε διαβάσει:

■ Για «αγία γερόντισσα» που συμβούλευε «Πώς θα σωθούν όσοι κάνουν εμβόλιο».

■ Για «''Σημαδεμένα'' φιαλίδια με ''εικονικά εμβόλια''» (κάποια περιείχαν αλατούχο διάλυμα, έγραφε)

■ Για «Γενετικό πείραμα ''Νεφελίμ'' & εμβόλιο κορωνοϊού»

■ Για εμβόλια που θα έβγαιναν για να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες του εμβολίου!

■ Για «Ξαφνικίτιδα!» θανάτων (μετά από την απώλεια 17χρονης στην Εύβοια και 24χρονου στη Ρόδο)

■ Για «Κίνδυνο-θάνατο με το πρώτο τρύπημα».

Σήμερα, με τον «κλάδο ελαίας», που προσφέρθηκε στους «αντί-», και την κατάργηση των προστίμων για όσους δεν τα είχαν πληρώσει, η εφημερίδα-σημαία των αρνητών τής covid νιώθει δικαιωμένη. Όπως δικαιωμένοι νιώθουν οι ομοϊδεάτες. Τους δόθηκε το δικαίωμα... 

harddog-sport.blogspot.com
 
Top