Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως» και καταγράφει τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης από ανήλικες.

Συγκλονίζει ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Θύμα ξυλοδαρμού μία 15χρονη στην Τούμπα, η οποία βγαίνοντας από ίντερνετ καφέ, δέχτηκε την άγρια επίθεση ανήλικων κοριτσιών. Η μία τη χτύπησε και η άλλη κατέγραψε το σκηνικό σε βίντεο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η 15χρονη δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι από τη μία ανήλικη, τη στιγμή που μία άλλη βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό της, τον οποίο μάλιστα στη συνέχεια ανέβασαν και στα Social Media.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν μία παρέα ανηλίκων οδήγησε τη 15χρονη πίσω από το ίντερνετ καφέ, από όπου βγήκε το θύμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη γροθιά η 15χρονη έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο αριστερό μέρος του κεφαλιού της.

Πέντε ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για την επίθεση με θύμα 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες.

Αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Είναι σοκαρισμένη» λέει ο πατέρας της

«Είναι σοκαρισμένη», δηλώνει την ίδια ώρα ο πατέρας της 19χρονης στο newsit.gr, περιγράφοντας το σκηνικό του τρόμου.

«Πήραν τη μικρή μέσα από ένα ίντερνετ καφέ και της είπαν ”έλα να σου πούμε κάτι”, την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, την έφτυσαν και την χτύπησαν.

Έπεσε κάτω το παιδί και μετά σηκώθηκαν κι έφυγαν. Τη βρήκε ένας πιτσιρικάς, τη σήκωσε και με πήραν τηλέφωνο.

Δεν τις ήξερε. Μόνο τη μία γνώριζε», τονίζει ο πατέρας της ανήλικης.

 
Top