Από το  edolio5 

Δύσκολες προμηνύονται οι επόμενες εκλογές για τον Κώστα Κατσαφάδο. Ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος βουλευτής στην Α’ Πειραιά, τις τελευταίες ημέρες εισπράττει την αμοιβή του για όσα έχει πράξει από τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με αφορμή την στάση του στα τελευταία γεγονότα με την οπαδική βία.

 Από τότε που μετακόμισε στην Κατεχάκη, ο Κατσαφάδος όχι μόνο γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό, αλλά αντιμετώπισε τους συμπολίτες του και φίλους της ομάδας ως κατώτερα όντα.

Αντιγράφουμε από την sporτday.gr: Είχε δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής ο υφυπουργός όταν ξέχασε να αναφέρει την ομάδα του Πειραιά στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Οικοδεσπότης ήταν ο Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ξόδεψε τεράστια ποσά για να κάνει το Καραϊσκάκη όπως ακριβώς το ήθελε η ΟΥΕΦΑ. Ένα κόσμημα που αποθεώθηκε απ’ τους Ευρωπαίους, αλλά όχι και από τον Κατσαφάδο.

Κι αν τότε, κάποιοι μίλησαν για… πταίσμα, τώρα φτάσαμε στο κακούργημα. Ένα καταδικαστέο επεισόδιο στου Ρέντη έδωσε την ευκαιρία σε όλους να συμπεριφερθούν με τον χειρότερο τρόπο στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Έκλεισαν το γήπεδο ακόμα και σε ευρωπαϊκό ματς, δίχως το παραμικρό σκεπτικό. Εδώ ήταν που θα περίμενε κάποιος από έναν Πειραιώτη πολιτικό να ορθώσει ανάστημα. Να βγει και να πει ότι δεν είναι στον Ολυμπιακό όλοι χούλιγκαν. Δεν μπορεί για δύο, τρεις, πέντε, 100 να τσουβαλιάζονται όλοι μαζί. Να την πληρώνει η ομάδα, να την πληρώνει και ο κόσμος.

Τον Αύγουστο, οι ορδές των Κροατών διέσχισαν όλη την Ελλάδα, τους παρέλαβαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, τους πήγαν στα Φιλαδέλφεια, αλλά ο Κατσαφάδος ούτε τη Λεωφόρο έκλεισε, ούτε προσήγαγε 420 άτομα λες και ήταν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Εύλογη είναι η οργή όλων στον Πειραιά. Όπως λένε, οι άλλοι εκλέγονται σε διάφορες περιοχές, έχουν εξαρτήσεις από επιχειρηματίες ή ομάδες και αποδέχθηκαν τις αποφάσεις για λουκέτο στο Καραϊσκάκη. Αλλά ο Κατσαφάδος εκλέγεται στον Πειραιά και δεν γίνεται να συμμετέχει στο ίδιο τσουβάλιασμα. Γι’ αυτό βράζουν και ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά και οι υπόλοιποι Πειραιώτες για τη στάση που κράτησε.
 
Top