Το μήνυμα «καμία ανοχή στην κερδοσκοπία» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην περιοχή του Περάματος την Τρίτη (19.12.23), αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο καυτό ζήτημα της ακρίβειας.

Παραδεχόμενος ότι «όλα δεν είναι τέλεια», ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ αλλά θα είμαστε πάνω στο πρόβλημα, ώστε να μην υπάρχει ανοχή στην κερδοσκοπία».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει τους πιο ευάλωτους και υπογράμμισε: «Σας είχα ζητήσει προεκλογικά να βάλουμε ένα στοίχημα να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει η ΝΔ στην Β Πειραιά και ειδικά στο Πέραμα και τα καταφέραμε.Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή την εμπιστοσύνη σας θα την επιστρέψω στο πολλαπλάσιο, διότι έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την ανάπτυξη και την ευημερία στον τόπο. 

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς. 

Είμαι υπερήφανος για το ότι η ανεργία έπεσε κάτω από το 10% και νιώθω τιμή όταν ξένα έντυπα τοποθετούν την Ελλάδα στην πρώτη θέση ως προς τις χώρες του ΟΟΣΑ για τις οικονομικές της επιδόσεις», είπε.

Και συνέχισε: «Όλα αυτά, όμως, πρέπει να μεταφράζονται στη βελτίωση του επιπέδου ζωής όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων», διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση «θα εργάζεται νυχθημερόν σε αυτή την κατεύθυνση.

«Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», κατέληξε.

 
Top