Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη διεστραμμένη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρόνο με νοητική υστέρηση, μεταδίδοντας ζωντανά στο διαδίκτυο τις αρρωστημένες του πράξεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «από τις 18 Οκτωβρίου 2023 έως και την 1 Νοεμβρίου 2023 ο 42χρονος προέβη κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής ενέργειας (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο νεαρών με εξασθενημένοι τη διάνοια (ενός άντρα και μίας γυναίκας) και τη μετάδοση των πράξεων σε πραγματικό χρόνο στο Youtube».

Ως προς τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 42χρονο, αφορούν στα αδικήματα: παράβαση των άρθρων 308 π.κ. «σωματική βλάβη», 361 π.κ. «εξύβριση», 349 παρ. 2 π.κ. «μαστροπεία», με την επιβαρυντική περίσταση του αρθρου 82α π.κ. «έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», καθώς και του ν. 2168/1993 «ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις.

Έδιναν 150 ευρώ για να δουν την άγρια κακοποίηση των δύο ΑμεΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Άλλες φορές τους υποχρέωνε σε σεξουαλικές πράξεις. Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη. Βάζοντας ακόμη και το κεφάλι του νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στον χώρο ξεσπούσαν σε γέλια.

Και όλα αυτά τα παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο, πληρώνοντας αδρά, αρρωστημένοι συνδρομητές, ανάμεσά τους και ανήλικοι. Έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022.

554 βίντεο φρίκης και έχει 22.700 συνδρομητές

Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Στα βίντεο της φρίκης ακούγεται ο 42χρονος να λέει στην 21χρονη «έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου» ενώ την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Όταν, δε, εκείνη επέμενε να αντιδρά ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

Οι κτηνώδεις πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 42χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση, μετά από ανώνυμη καταγγελία στις αρχές.
 
Top