Ο Πειραιάς έδωσε εντολή στον Γιάννη Μώραλη να συνεχίσει το έργο του με ποσοστό που άγγιξε το 70%. Η νύχτα βρήκε υποψήφιους να αγωνιούν και να μετρούν τους σταυρούς που πήραν στις εκλογές…

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Γιάννης Μώραλης εξελέγη πανηγυρικά δήμαρχος Πειραιά για 3η διαδοχική φορά. Τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές δείχνουν ότι ο «Πειραιάς Νικητής» βγάζει συνολικά 32 δημοτικούς συμβούλους. Οι σταυροί καταμετρήθηκαν τη νύχτα και από το πρωί οι υποψήφιοι έμαθαν αν τελικά τα κατάφεραν. Στον συνδυασμό του κυρίου Μώραλη, πρώτος  έρχεται ο Παναγιώτης Ρέππας με 4.714 σταυρούς.

Δηλώσεις έκανε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ανέφερε ότι οι Πειραιώτες θα έχουν μια καλύτερη ζωή τα επόμενα χρόνια, μέσα από τα έργα που θα γίνουν. «Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Μαρινάκης.

Ο συνδυασμός του Γιώργου Γαβρίλη εκλέγει 6 δημοτικούς συμβούλους και του Νικόλαου Αμπατιέλου 5.

Δ

 
Top