ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΑΣ ΘΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Αγαπητοί Διαχειριστές,

Ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών του 2023 κάποιοι επαγγελματίες πολιτικάντηδες  που απομυζούν εδώ και χρόνια το δημοτικό χρήμα στο Πέραμα,  έχουν τρομοκρατηθεί από την υποψηφιότητα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ και ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ υποψήφιου Δήμαρχου, Δημήτρη Γκανά ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει απλόχερα   βοήθεια σε εκατοντάδες συμπολίτες μας χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. 

Εξάλλου ο  Δημήτρης Γκανάς δεν περιμένει κάτι … είναι καταξιωμένος επαγγελματικά με εξασφαλισμένη την οικογένεια του εφόσον ασχολούνται με την οικογενειακή επιχείρηση η οποία μέτρα πάνω σπο 35 χρόνια επιτυχίας .

Μάλιστα ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι αν εκλεγεί δήμαρχος Περάματος δεν θα λαμβάνει το μισθό του δημάρχου τον οποίο θα  χαρίζει κάθε μήνα στους άπορους της πόλης τους Περάματος!

Αυτές οι εξαγγελίες του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημήτρη Γκανά έχουν "τρομοκρατήσει" τους ισόβιους πολιτικάντηδες  της περιοχής οι οποίοι προσπαθούν να σωθούν διαδίδοντας ψεύτικες δημοσκοπήσεις γιατί νομίζουν ότι έτσι θα δημιουργηθεί ρεύμα , παλιά τακτική που όμως δεν ευδοκίμησε κρίνοντας από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών .

Εξάλλου οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν μεγάλη αντιπροσωπευτική δυναμική γιατί απαντά μόνο ένα μικρό ποσοστό , άρα το περιθώριο λάθους είναι μεγάλο.

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους πολιτικάντηδες της πόλης που έχουν βρει τον μπελά τους με τον Ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Γκανά...

Η  πραγματική δημοσκόπηση είναι αυτή που διαισθάνεσαι περπατώντας ανάμεσα στους συνδημότες σου ή η γνώμη που ακούς από τους Περαματιώτες ως τρίτος 

Και αυτή η δημοσκόπηση της κοινωνίας του δήμου Περάματος  ξεκάθαρα δείχνει  την προτίμηση  των δημοτών στο πρόσωπο του καπετάνιου τους, του Δημήτρη Γκανά και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!

Διότι οι δημότες του Περάματος γνωρίζουν ότι ο Δημήτρη Γκανάς ασχολείται με τα κοινά για να προσφέρει στην πόλη που  μεγάλωσε, ίδρυσε τις επιχειρήσεις του  και ζει  με την οικογένεια του.

Άλλωστε  όπως δήλωσε και ο ίδιος ,  ο μισθός του δήμαρχου θα πηγαίνει απευθείας στους φτωχούς και άπορους της πόλης!

Ο κόσμος βαρέθηκε , αγανάκτησε , μπούχτισε και θέλει κάτι διαφορετικό

Θέλει άνθρωπο των πράξεων και όχι πολιτικαντηδες...

"Ο Περαματιώτης"

 
Top