Να τον προτείνουμε για Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου!


Ψιλό γαζί φαίνεται ότι «δουλεύει» τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Θεσσαλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μετείχε στη σύσκεψη των αρμόδιων φορέων του Βόλου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του Δημάρχου.

Βεβαίως μετά τη σύσκεψη ο πρωθυπουργός βγήκε περίλυπος στις κάμερες να τονίσει με δηλώσεις του ότι άμεση προτεραιότητα είναι οι απεγκλωβισμοί πολιτών, η διανομή νερού και τροφίμων και αμέσως μετά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.


Συνέστησε μάλιστα υπομονή στους κατοίκους του Βόλου, αναφέροντας με ύφος τεθλιμμένου, ότι οι παρεμβάσεις της κρατικής μηχανής για την αποκατάσταση των ζημιών σε έργα υποδομής και στο οδικό δίκτυο θα γίνει σε δύο φάσεις.



Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζίκος.

Όμως, άλλη ήταν η εικόνα μέσα στο δημαρχείο… Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ευδιάθετος και μόνο πάρτι δεν έστησε παρέα με τον Λιβάνιο και τον Μπρατάκο, ενώ ούτε η όρεξη τους κόπηκε παρά τις τεράστιες καταστροφές και τους νεκρούς από τις πλημμύρες!

 
Top