Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κερατσινιου - Δραπετσώνας η κα Έλλη Αγγελή-Γεωργιάκου ένας δραστήριος κι εξαιρετικός άνθρωπος δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού #Ανεξάρτητη_Δημοτοκή_Κίνηση ( Ενωμένοι Πολίτες ) με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Αναστάσιος Μύτογλου όπου τον ευχαριστεί πολύ για την πρόσκληση του στον προεκλογικό αυτοδιοικητικό αγώνα που θα διεξαχθεί 8 Οκτωβρίου 2023 μ' όραμα την #ΑΑΛΑΓΗ με #Πρόγραμμα, #Συνέπεια, #Αλήθεια κι #Έργα_Ουσίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στο Κερατσίνι από το 1971.
Είμαι έγγαμη με τον #Δαμιανό_Γεωργιακο και έχουν δύο παιδιά.
Τελείωσε το 1 ο Γενικό λύκειο Κερατσινίου, σπούδασε λογιστικά και εργάζεται σε χημική βιομηχανία χρωμάτων στο τμήμα του λογιστηρίου.
Παράλληλα υπήρξε και ενεργό μέλος του σωματείου εργαζομένων της χημικής βιομηχανίας όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.
Από το 2012 έως το 2021 διετέλεσε από θέσεις ευθύνης ταμίας, αντιπρόεδρος, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ραλλειου Γυμνασίου και Λυκείου θηλέων Πειραιά.
Αποφάσισε να δραστηριοποιηθει ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές λόγω της επιθυμίας της για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την αγάπη της προς το τόπο που ανδρώθηκε ώστε να αναδειχθεί σ' ένα δήμο #Πρότυπο γι' όλους τους δημότες Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


 
Top