Φίλες και φίλοι

Ήρθε η στιγμή να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στον <<ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ>> του Γιάννη Μώραλη και σ’ εμένα προσωπικά, για να συνεχίσω τις προσπάθειές μου για έναν ακόμη καλύτερο Πειραιά!

Εργάστηκα στον Δήμο Πειραιά στις εξής διευθύνσεις:

  • Διεύθυνση Πολιτισμού: Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων
  • Διεύθυνση Προσωπικού: Τμήμα Μονίμου Προσωπικού
  • Διεύθυνση Καθαριότητας: Προϊστάμενος του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων και παράλληλα Προϊστάμενος του Τμήματος Περισυλλογής και Αποκομιδής Απορριμμάτων.

Σ’ αυτό το διάστημα, συνέβαλα στη δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας σε όλα τα διαμερίσματα του Πειραιά που εξυπηρετούσε πολίτες, σχολικές μονάδες, ΚΑΠΗ κλπ.

Ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση επί 15 συνεχή έτη και εκλέχθηκα 2 φορές Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πειραιά.

Το 2019 έχοντας γνώση και εμπειρία, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος και εκλέχθηκα με την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, μου εμπιστεύθηκε τη θέση του Αντιδημάρχου Μηχανολογικού- Ηλεκτρολογικού από το 2019.

Φίλες και φίλοι, σ’ αυτήν την τετραετία ολοκληρώσαμε την αντικατάσταση 13.500 φωτιστικών με νέας τεχνολογίας LED, με αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 75%, τη βελτίωση σε επίπεδο φωτισμού σε όλες τις γειτονιές του Δήμου με πρόσθετες παρεμβάσεις και τη μείωση των βλαβών.

Κάθε χρόνο επιμελούμαστε τον χριστουγεννιάτικο φωτοστολισμό, φροντίζοντας να μεταφέρουμε το χαρούμενο πνεύμα των ημερών σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Υποστηρίζουμε τεχνικά όλες τις εκδηλώσεις ( συναυλίες, εκθέσεις ) του Δήμου.

Μεριμνούμε όλες τις ώρες της ημέρας για την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων

της πόλης.

Ολοκληρώσαμε 8 συντριβάνια σε όλα τα διαμερίσματα της πόλης και φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία τους.

Φίλες και φίλοι, το έργο που επιτελέστηκε στα 4 αυτά χρόνια είναι πολύ σημαντικό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι τόσο ορατό από τους πολίτες, είναι όμως πολύ

αποτελεσματικό για την ποιότητα της ζωής τους. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τα συνεργεία του Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού για την άψογη και αρμονική συνεργασία μας.



Το καλοκαίρι του 2023 ο Δήμαρχος μού ανέθεσε επιπλέον καθήκοντα , με πρόσθετες και ουσιαστικές αρμοδιότητες στην οδοποιία (ασφαλτοστρώσεις-πεζοδρομήσεις), στην αποχέτευση, στη συντήρηση σχολικών κτιρίων, στη διαχείριση των υλικών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Πλέον η πρόκληση για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη

είναι τεράστια. Η ζυγαριά όμως βαραίνει προς το ΟΡΑΜΑ, για έναν Πειραιά με ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία πολιτών.

Φίλες και φίλοι, με ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση, ζητώ πάλι τη στήριξή σας για

να συνεχίσουμε με τον  "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ"  και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη το έργο που ξεκίνησε πριν 9 χρόνια.

Στα χρόνια που πέρασαν, ο αγώνας και οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και πολλά

προβλήματα αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. Όμως οι απαιτήσεις, οι ανάγκες και οι προκλήσεις εξακολουθούν να είναι μεγάλες.

Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα για να γίνει το ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΞΗ. Δέσμευσή μου είναι να γίνει ο Πειραιάς, μια σύγχρονη , ευρωπαϊκή, ανθρώπινη πόλη αντάξια της ιστορίας του ως πρώτο λιμάνι της χώρας, προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες που ζουν ή εργάζονται σ’ αυτήν.

Μια πόλη που θα επιλύονται σύντομα τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας για να παραδώσουμε στις νέες γενιές μια πόλη όπως τους ΑΞΙΖΕΙ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ 

 
Top