Πανελλήνια οργή για Έλληνα «καλλιτέχνη» που προωθεί την παιδεραστία και την αιμομιξία!
Επίσης, προωθεί το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Ακρόπολης, θέλει να ντύνουν τον Χριστό και την Παναγία με τα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ και χαρακτηρίζει φασίστες όποιους πάνε ενάντια στις ανώμαλες σκέψεις του
πριν από 6 ώρες



Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από την δημοσιοποίηση σκίτσων υποτιθέμενου «καλλιτέχνη», ο οποίος προωθεί εμφανώς τους βιασμούς παιδιών και την αιμομιξία.

Εκατοντάδες χρήστες έχουν εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό τους, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και την ελληνική αστυνομία επιτέλους να παρέμβει και να δώσει τέλος σε αυτή την αθλιότητα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Αντίθετα, ο υποτιθέμενος καλλιτέχνης που ονομάζεται Ηλίας Κυριαζής εξακολουθεί να προκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου, αποκαλώντας «φασίστες» όσους τον κατακρίνουν!

Από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να εργάζεται ως σκιτσογράφος σε εκδόσεις με κόμικ και οι απόψεις του να είναι κατά της θρησκείας, κατά των συνόρων και συμφωνεί με το να ντύνουν στα Pride την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με LGBT χρώματα. Παράλληλα όπως καταγγέλουν χρήστες του διαδικτύου θα ήθελε να συνεχίζονται πορείες των μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι, θέλει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Ακρόπολης και διάφορες άλλες ασυναρτησίες που αναρτά στο προφίλ του…

Σ’ αυτές τις αθλιότητες φυσικά απάντησαν και δεκάδες «αριστεροί» χρήστες οι οποίοι του άσκησαν σφοδρή κριτική και τον προειδοποιούν ότι θα πάθει «ότι έπαθαν και οι φασίστες στην Ελλάδα».



Ενώνουμε την φωνή μας με αυτούς που απαιτούν μηδενική ανοχή στους παιδόφιλούς και την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας.



H τελευταία αηδιαστική σκιτσογραφία του





Αλήθεια, δεν το περίμενα αυτό το σκίτσο από αυτόν τον άνθρωπο, κρίμα, κρίμα, κρίμα.
Ντρέπομαι που μιλάγαμε, δεν ξέρω τι να πω. https://t.co/h9NB6F1w7W

— Katerina Chamaleli (@KChamaleli) July 5, 2023


@ChiefAmbrax
Παιδική πορνογραφία του Ηλία Κυριαζή.@IliasKyriazis
Οι Έλληνες γονείς οφείλουν να γνωρίζουν την φάτσα του. pic.twitter.com/rM73trAFCC— mei (@mei08188333) July 5, 2023

H Cyprus Comic Con 2023 και ο παιδόφιλος σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής έδιωξαν το GameWorld από την έκθεση

Πριν από λίγους μήνες βιώσαμε κάτι το πρωτοφανές. Ο σκιτσογράφος Κωνσταντίνος Παππάς έγινε cancel από την ComicDom Con Athens επειδή ανάμεσα στα σκίτσα που ζωγράφιζε ήταν και κάποια με τα οποία δεν συμφωνούσαν κάποιοι σκιτσογράφοι.

Σήμερα, ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής, στο ίδιο “δημοκρατικό πνεύμα”, επιχειρεί να κάνει cancel το GameWorld στην Cyprus Comic Con 2023, η οποία διεξάγεται τον Οκτώβριο. Μάλιστα το GameWorld έχει κάνει τις προετοιμασίες του για συμμετοχή με περίπτερο και έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνητικό χορηγού επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ηλίας Κυριαζής, σκιτσογράφος των εταιρειών IDW Publishing και Humanoids, θέλει να αποκλειστεί το GameWorld από την έκθεση; Μα φυσικά επειδή ο…γράφων και αρχισυντάκτης του GameWorld δεν συμφωνεί με τις πολιτικές του απόψεις!

Ναι, σωστά ακούσατε. Σε ένα event στο οποίο θα κατεβούμε ως GameWorld, δηλαδή ως χορηγοί επικοινωνίας και με περίπτερο, ο σκιτσογράφος θέλει να γίνουμε cancel επειδή δεν του αρέσουν…τα βίντεο που ανεβάζω στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube ή κάποιες δημοσιεύσεις που κάνω στα social media.

Τι δεν του αρέσει συγκεκριμένα; Μετά από ένα stalking σε όλα μου τα προφίλ στα social media, επέλεξε να βάλει πράγματα που έχω αναρτήσει και με τα οποία διαφωνεί.

Συγκεκριμένα ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής έχει αυτές τις απόψεις:

– Θα ήθελε η εικόνα της Παναγίας και του Χριστού να έχει LGBT χρώματα (δεν το θεώρησε προσβολή θρησκείας).
– Διαφωνεί με τον όρο “Ανώμαλο” που έβαλα σε TikToker στο βίντεο Woke Fiesta #11, ο οποίος TikToker υποστήριξε ότι “Οι γονείς θα πρέπει να βιάζουν αν θέλουν τα υιοθετημένα παιδιά τους”!
– Θα ήθελε να συνεχίζονται πορείες των μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι, όπως αυτή που έγινε στην Πάφο. Οι οποίοι μουσουλμάνοι ήρθαν με τις ευλογίες ΜΚΟ.
– Θέλει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Ακρόπολης, όπως θα δείτε σε εικόνα που έχει αναρτήσει στο προφίλ του (πιο κάτω σε αυτό το άρθρο).

Αντιλαμβάνεστε πλέον, ότι η πολιτική έχει “ποτίσει” για τα καλά ακόμα και τα comic events. Μετά τον Κωνσταντίνο Παππά, σκιτσογράφοι υπερασπιστές της woke ατζέντας, που υποστηρίζουν ακόμα και την προσβολή θρησκείας, το κάψιμο σημαίας και τους παιδόφιλους, δεν θέλουν να συμμετάσχουμε σε ένα event ως GameWorld επειδή διαφωνούν με τον ιδιοκτήτη του site σε πολιτικά θέματα!

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο Woke Fiesta #11 που βρίσκεται στην παραπάνω εικόνα, για να καταλάβετε σε τι θέμα διαφώνισε ο σκιτσογράφος!


 
Top