Εικόνες φρίκης αντίκρυσαν οι ψαράδες που σκότωσαν τον καρχαρία μετά τη φονική επίθεση σε νεαρό Ρώσο


Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος Ρώσος που παραθέριζε στην Αίγυπτο μαζί με την οικογένειά του, όταν δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ακτή.

Όπως αναφέρει η DailyMail, επικαλούμενη το Al Arabiya, οι ψαράδες που σκότωσαν τον καρχαρία μετά την τρομερή επίθεση, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκαν το κεφάλι, το στήθος και τα χέρια του 23χρονου Βλαντιμίρ Ποπόβ, μέσα στην κοιλιά του καρχαρία-τίγρη.

Μέσα στα έντερα του καρχαρία που τον κατασπάραξε ζωντανό σε παραλία της Αιγύπτου, βρέθηκαν τα λείψανα (το κεφάλι, το στήθος και τα χέρια) του άτυχου Ρώσου Βλαντιμίρ Ποπόβ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος κολυμπούσε στο θέρετρο της Χουργκάντα, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από τον καρχαρία-τίγρη που κατασπάραζε το σώμα του ενώ εκείνος ζητούσε απεγνωσμένος βοήθεια από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ειδικοί θα ταριχεύσουν τον καρχαρία και στη συνέχεια θα τον μεταφέρουν στο μουσείο του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Επιστημών και Αποθεμάτων Ερυθράς Θάλασσας.

Καταρρακωμένος ο πατέρας του 23χρονου περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: «Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε. Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Τι είδους βοήθεια μπορεί κανείς να δώσει; Αυτό το μακελειό έγινε σε 20 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για μια απολύτως γελοία σύμπτωση, διότι πρόκειται για μια ασφαλή παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο εκεί. Συνήθως οι καρχαρίες επιτίθενται σε άγριες και απόμακρες παραλίες. Είναι απλά κακή μοίρα» ανέφερε και σημείωσε ότι ο γιος του θα αποτεφρωθεί και οι στάχτες του θα επιστρέψουν στη Ρωσία.


 
Top