Ημέρα χαράς για τους ερυθρόλευκους που πανηγύρισαν, παρουσία των φιλάθλων τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η φιέστα έκρυβε και μια έκπληξη. Ο...Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοίνωσαν πως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας περνάει στα χέρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός χωρίς να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες. 

«Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο» ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που ξεσήκωσε τον κόσμο στις εξέδρες.

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας να φύγουμε από το ΟΑΚΑ για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική μας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστούμε για όλα. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται» δήλωσε με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην τελετή απονομής, με αναμμένους πυρσούς, τα φώτα χαμηλά, ένας ένας οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και τα ερυθρόλευκα κομφετί γέμισαν τον αέρα και εν συνεχεία το παρκέ.

Την «κούπα» είχε φέρει μέσα στο παρκέ ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού Αργύρης Καμπούρης κρατώντας από το χέρι τον νεαρό Γιάννη Αλαμπασίνη, άτομο με αναπηρία, και ο οποίος είχε χτυπηθεί σε επεισόδια στο «Παπαστράτειο» από χούλιγκαν, σε αγώνα υδατοσφαίρισης γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα.   

 
Top