ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!

Αγαπητοί - ές γονείς και κηδεμόνες που τα παιδιά σας φιλοξενούνται στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ιδρύθηκε σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας.

Ο σύλλογος μας δημιουργήθηκε μέσα από τον αγώνα που δώσαμε πέρυσι, για να μην μείνουν εκτός βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών περίπου 100 παιδάκια, που αποκλείστηκαν λόγω έλλειψης θέσεων. Αγώνας που έφερε αποτέλεσμα.

Ο σκοπός του συλλόγου μας είναι να διεκδικούμε όλα όσα αξίζουν τα παιδιά μας, για να πετύχουμε υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στους παιδικούς σταθμούς που τα φιλοξενούν!!

Επίσης διεκδικούμε να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα στο Δήμο μας, όπως:

● Το ότι μια ολόκληρη περιοχή – η Αμφιάλη – είναι κενή σε σταθμούς για βρέφη!

● Το ότι κάθε χρόνο κινδυνεύουν να μείνουν εκτός από τους βρεφικούς σταθμούς, δεκάδες παιδιά λόγω της έλλειψης θέσεων!

● Τα προβλήματα με το μεσημεριανό ύπνο πολλών παιδιών, λόγω της έλλειψης των αναγκαίων κρεβατιών.

● Τα προβλήματα μετακίνησης των παιδιών που έχουν τοποθετηθεί χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία τους

Αυτά και ότι άλλο πρόβλημα προκύπτει για τα παιδιά μας, θα μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με ένα δυνατό σύλλογο!

Και τη ίδια ώρα μέσα από τη δράση του συλλόγου μας θέλουμε να αναπτύξουμε την πολιτιστική – αθλητική – ψυχαγωγική δραστηριότητα για τα παιδιά μας, μέσω παραστάσεων, θεατρικών και άλλων δρώμενων.

Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, να γνωριστούμε, να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάσσουμε προβληματισμούς για όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας, ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί στη διεκδίκησή μας!

6947099000 (Παγούνη Φωτεινή)

syllogos.goneon.kd@gmail.com

Εκ μέρους της Προσωρινής Διοίκησης του συλλόγου

Η Πρόεδρος

Φωτεινή Παγούνη (Βρεφικός Σταθμός Κερατσινίου)

 
Top