Εκτός Πλεύσης Ελευθερίας είναι η υποψήφια στο Νότιο τομέα Αθήνας, Όλγα Δάλλα, κάνοντας λόγο για εκκαθαρίσεις. Η κ. Δάλλα ήταν υποψήφια στις εκλογές του Μαΐου και κατετάγη πρώτη για το κόμμα της συγκεντρώνοντας 6.168 «σταυρούς». Παρ' όλα αυτά τοποθετήθηκε τρίτη στη λίστα για τις εκλογές του Ιουνίου με τον Σπύρο Μπιμπίλα να τοποθετείται στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε ο Ευθύμιος Μαυράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός ήταν υποψήφιος τον Μάιο με την Πλεύση Ελευθερίας στην Α' Αθήνας αλλά κατετάγη τρίτος ενώ ο κ. Μαυράκης τερμάτισε τελευταίος στο Νότιο τομέα.

Οι υπόλοιπες αλλαγές στις λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας
Παράλληλα στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος. Η Ελένη Δημοπούλου από 2η σε «σταυρούς» τοποθετήθηκε 4η στη λίστα ενώ ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας από 3ος σε «σταυρούς» τοποθετήθηκε πρώτος στον Νότιο τομέα Αθήνας.

Στον Βόρειο τομέα της Αθήνας, δεύτερος στην λίστα της Πλεύσης Ελευθερίας κάτω από την κα Κωνσταντοπούλου βρίσκεται ο κ. Σπήλιος Ζαχαρόπουλος που κατείχε την τελευταία τιμητική θέση του επικρατείας. Η πρώτη σε σταυρούς Χρυσούλα Διαμαντοπούλου πήρε τελικά την ένατη θέση.

Στον Δυτικό τομέα Αθήνας πρώτη στην λίστα της Πλεύσης Ελευθερίας μπήκε η τραγουδίστρια Τζόρτζια Κεφαλά από 2η σε σταυρούς ενώ η πρώτη σε σταυρούς Αριστέα Γεωργοπούλου πήρε την τρίτη θέση.

Το σχόλιο της Όλγας Δάλλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.
Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.
Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!
Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.
Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.
Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί
Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα
Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.
Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…
Κοινοποιήστε ελεύθερα.
 
Top