Η Πολιτεία του Πλάτωνα και ο Κώστας Μπακογιάννης γίνονται viral στο Twitter, με τους χρήστες να «αποθεώνουν» τον δήμαρχο Αθηναίων.

Μιλώντας στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για την Αθήνα και την πολιτική που εφαρμόζει. Θέλοντας να υπερασπιστεί το έργο ανάπλασης του πάρκου Ακαδημία Πλάτωνος που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, ανέφερε:
«Γίνονται αρχαιολογικές εκσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την Πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει».

Αναπόφευκτα, όταν ο δήμαρχος Αθηναίων μπερδεύει την Ακαδημία Πλάτωνος με το εμβληματικό έργο του «Πολιτεία» του Πλάτωνα, δεν γίνεται να μείνει ασχολίαστο. Σύγχυση; Άγνοια; Αλαζονεία; Γκάφα; Λάθος εκ παραδρομής; Το Twitter δίνει απαντήσεις

Kostas Stathopoulos
Ο άλλος θα κάνει ανασκαφές να βρει την χαμένη Πολιτεία του Πλάτωνα... !!!
Σας φωνάζω διώξτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό να γλιτώσουν και με λέτε υπερβολικό

Με… έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν οι «Εκδόσεις Κάκτος» να «τρολάρουν» τον Κώστα Μπακογιάννη για τις δηλώσεις του για την «Πολιτεία του Πλάτωνα».«Μην ψάχνετε την Πολιτεία του Πλάτωνα σε ανασκαφές. Την έχουμε εμείς εδώ, στις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, καθαρή και καθόλου επιχωματωμένη», έγραψαν σε post τους στο Facebook και το συνόδευσαν με μια φωτογραφία με τη σειρά «Πλάτωνος Πολιτεία». 

 
Top