Τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές! - Τα αδέσποτα ο λόγος του φονικού;
Σοκ έχει προκαλέσει στη Νεάπολη της δυτικής Θεσσαλονίκης ο θάνατος ενός 52χρονου, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου, με δράστες δύο αδέλφια αρμενικής καταγωγής τα οποία μένουν σε διπλανή πολυκατοικία.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00, με τους γείτονες να ακούν φασαρία και να αντικρίζουν το αποτρόπαιο θέαμα. Τους δύο άνδρες, 40 και 42 ετών, να έχουν ρίξει κάτω τον 52χρονο Κώστα και να τον χτυπούν άγρια με κλωτσιές και μπουνιές!



Το ασθενοφόρο που κλήθηκε, έσπευσε και παρέλαβε τον επιχειρηματία για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά ο άτυχος άνδρας υπέκυψε, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν ήταν τόσο βαριά τα τραύματά του, ή αν κατέληξε από άλλη αιτία, όπως π.χ. ανακοπή καρδιάς λόγω του συμβάντος. Η ουσία είναι πάντως ότι ο 52χρονος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της διένεξης.
Τα αδέσποτα ο λόγος του φονικού;

Η διένεξη δεν είναι γνωστό ακόμα πώς ξεκίνησε, αλλά υπάρχει μία μαρτυρία που αναφέρει, σύμφωνα με το voria.gr, ότι αφορμή ήταν το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας μπροστά στο γραφείο και το γεγονός ότι οι δύο Αρμένιοι δεν ήθελαν, για να μη μαζεύονται αδέσποτα.

Μιλώντας στο newsit.gr ο γιος του θύματος φαίνεται να το επιβεβαιώνει:

«Προσπαθούμε και εμείς να δούμε κι εμείς τι έγινε ακριβώς. Κι όμως πρωί πρωί σκότωσαν τον πατέρα μου στο ξύλο. Δράστες είναι δύο Αρμένιοι και μένουν κοντά στη γειτονιά. Υπάρχει μπέσα σε αυτούς τους ανθρώπους; Βγήκε έξω από κατάστημα για να ταΐσει τα ζώα της γειτονιάς και τον σκότωσαν».

Τα δύο αδέλφια βρίσκονταν το πρωί έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τα τζάμια, με τους γείτονες να λένε ότι οι δύο άνδρες αρκετά συχνά δημιουργούσαν προβλήματα σε όλη τη γειτονιά.

.

 
Top