Μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες  που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, η Winmasters, στοιχηματίζει στις Εθνικές Εκλογές 2023 ανά εκλογική περιφέρεια, αναδεικνύοντας μάλιστα ποια είναι τα κόμματα και οι υποψήφιοι Βουλευτές που προηγούνται, 15 μέρες πριν τις Κάλπες!

Τα ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ σας μεταφέρουν τους σχετικούς πίνακες στοιχήματος, όπως διαμορφώνονται μέχρι αυτή τη στιγμή, για την Εκλογική Περιφέρεια της Β Πειραιά.

Τα κόμματα

Σε ό,τι αφορά στην επιλογή κόμματος τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα για τις 3 πρώτες θέσεις!

Στη Β Πειραιά έχουμε πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερη θέση για τη ΝΔ. Στην Τρίτη θέση το ΚΚΕ.




Οι υποψήφιοι Βουλευτές 

Αν και στις εναπομείνασες 15 μέρες πολλά μπορούν να αλλάξουν, εντούτοις οι στοιχηματικές προβλέψεις δίνουν ένα πρώτο στίγμα περί των προθέσεων του εκλογικού σώματος και σε επίπεδο προσώπων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα δυο πρώτα κόμματα, τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Β Πειραιά

Στη Β Πειραιά φαίνεται να είναι ξεκάθαρες οι δυο πρώτες θέσεις και για τα δυο μεγάλα κόμματα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος ο Γιάννης Ραγκούσης με δεύτερη τη Νίνα Κασιμάτη, ενώ στη ΝΔ πρώτος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με δεύτερο τον Γιάννη Τραγάκη.

Στο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μάχη για την 3η θέση μεταξύ Αλεξιάδης και Καρακώστα, ενώ στη ΝΔ φαίνεται ότι κλειδώνει την 3η θέση ο Μιχάλης Λιβανός.

Είναι βέβαιο ότι μόλις εισήλθαμε στην «καυτή» προεκλογική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι όλα είναι ρευστά, πιο πολύ σε επίπεδο υποψηφίων, οι οποίοι εντείνουν και τις προσπάθειές τους μέχρι τον τελικό τερματισμό.

Από Piraeus Press

 
Top