Μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία διεκδικεί τώρα και ο Ηλείος (κατά το ήμισυ) πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος Σύμφωνα με πληροφορίες του «ilia.news» η «κάθοδος» του κ. Αβραμόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας φαίνεται να έχει «κλειδώσει», ενώ από μέρα σε μέρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όλο το προηγούμενο διάστημα, μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων της Αθήνας διενήργησε δημοσκόπηση στην Ηλεία, με τη συμμετοχή ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων, χωρίς ωστόσο σε αυτή να μπουν και τα ονόματα άλλων υποψηφίων παρά μόνο του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ήταν αυτό που άναψε το «πράσινο φως» για την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου στην Ηλεία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, εφόσον επέμεινε να είναι υποψήφιος αλλά με δεδομένη την απόφαση του Κ. Μητσοτάκη να μην τον συμπεριλάβει, όπως εκείνος ζητούσε, στην Α' Αθηνών, του προτάθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου να διεκδικήσει την επιστροφή του στην επόμενη Βουλή είτε από την Αρκαδία είτε από την Ηλεία. Και αυτός προτίμησε την Ηλεία από όπου αποχωρεί και ο νυν γαλάζιος βουλευτής Κ. Τζαβάρας... .


 
Top