Νέα σημαντική επιτυχία για τον διακεκριμένο Πειραιώτη γαστρεντερολόγο, Dr. Σταύρο Καρακατσάνη  Διευθυντή της Ενδοσκοπικής Μονάδας Πειραιά που διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (2020,2021,2022) με το ξεχωριστό βραβείο της εταιρείας “ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ” για την υψηλή ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς του.

Με αφορμή αυτή τη διάκριση ο γαστρεντερολόγος Σταύρος Καρακατσάνης δήλωσε:

“Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τις προσπάθειες της ομάδας της Ενδοσκοπικής Μονάδας Πειραιά για την επίτευξη του άριστου αποτελέσματος, αλλά και για την αναβάθμιση της εμπειρίας των ασθενών μας ώστε να κάνουμε την διαφορά με την φροντίδα μας προς εκείνους.

Είμαι εξαιρετικά περήφανος που διακριθήκαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με αυτό το βραβείο. Γιατί αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι ο,τι η διάκριση αυτή προέρχεται από τους ίδιους τους ασθενείς μας, την ικανοποίηση τους από τις υπηρεσίες μας και το ο,τι εκφράζουν αυτή την ικανοποίηση με αγάπη, με τα καλά τους λόγια, με το να μας εμπιστεύονται και να αλληλοεπιδρούν με το έργο μας.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τους ασθενείς μας για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την κριτική τους.

Φυσικά ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της ιατρικής αλλά και στις προκλήσεις των καιρών. Αυτή η διάκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους ασθενείς μου, τους “νέους μου φίλους” όπως συνηθίζω να λέω, αλλά και στους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί που επέδειξαν την αφοσίωσή τους στους ασθενείς μας, παρέχοντάς τους υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας τους.

Η σημαντική αυτή διάκριση για εμάς, είναι αποτέλεσμα τόσο της κατάρτισης μας όσο και της προσήλωσής μας στον ‘’άνθρωπο’’.

Η προσπάθειά μας για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τον ασθενή συνάνθρωπο, θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση.”

Με εκτίμηση,

Σταύρος Καρακατσάνης


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ “ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ” – ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το βραβείο αυτό δημιουργήθηκε για να διακρίνει τα καλύτερα Ιατρεία/Κέντρα από το μέσο όρο. Οι ηγέτες των κλάδων τους που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ασθενών τους.

Σε αντίθεση με μερικά βραβεία, το βραβείο της υγείας έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.

Το πρόγραμμα ‘’Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται τα Ιατρεία/Κέντρα, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων ασθενών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί χωριστά το κάθε Ιατρείο/Κέντρο.

Η κατάταξη ‘’ Αετοί της Υγείας‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τα πιο αγαπητά Ιατρεία/Κέντρα. Τα βραβευμένα Ιατρεία/Κέντρα είναι κορυφαία στον κλάδο της υγείας, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των ασθενών.

Σε αντίθεση με τα προγράμματα όπου η πληρωμή είναι απαίτηση συμμετοχής – το πρόγραμμα ‘’Αετοί ‘’ έχει σαφή κριτήρια που μπορούν να τα δουν όλοι. Τα καλύτερα Ιατρεία/Κέντρα ανά περιοχή επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις ασθενών που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας μικροδεδομένων, βρίσκουμε έναν τεράστιο αριθμό αξιολογήσεων που λαμβάνουμε υπόψη στο πρόγραμμά μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες τεχνολογίες χρησιμοποιουνται μεταξύ άλλων, από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως Google και Facebook. Οι βαθμολογίες ανάγονται σε κλίμακα 10 βαθμών. Το επόμενο βήμα είναι ότι προσθέτουμε τις βαθμολογίες από όλες τις ιστοσελίδες που το σύστημα μας βρήκε αριθμητικές αξιολογήσεις. Για χάρη της αξιοπιστίας της κατάταξης, αναπτύχθηκε επίσης ένας αποκλειστικός αλγόριθμος για την αξιοπιστία των αξιολογήσεων, ανάλογα με τον αριθμό που συλλέχθηκαν.

TA ΚΡΙΤΗΡΙΑ EINAI ΣΑΦΗ

Αναζητούμε και συγκεντρώνουμε τα ποσοστά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις επαγγελματικές ιστοσελίδες που περιέχουν αξιολογήσεις ασθενών.

 
Top