Γ. Ραγκούσης: Πολύ θετικά νέα για τους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας από τη Βουλή!



Νίκαια, 20/1/2023

 

 

Σήμερα, μετά από την κοπιώδη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου κ. Χρ. Βρεττάκου, των  Υπηρεσιών και ιδιαίτερα  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Κυβέρνηση, απαντώντας στη Βουλή  στη σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά, υποχρεώθηκε τελικά να δεσμευτεί για τα ακόλουθα:


την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε  ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"  έργα συνολικού προϋπολογισμού 9,5 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή  του Παιδικού Σταθμού, καθώς και για την κατασκευή  του Πολυχώρου Πολιτισμού -Αθλοπαιδιών και διαμόρφωσης  περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή «ΝΑΦΘΑ».

 

 Απαντώντας ο κ. Ραγκούσης,  χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή την εξέλιξη για τους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας , σημειώνοντας ωστόσο, ότι δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Επίκαιρη Ερώτηση, για να πάρουν οι κάτοικοι και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αυτά που πραγματικά και με βάση όλα τα κριτήρια δικαιούνται.




 
Top