Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ο φασισμός εξαπλώνεται στην Ευρώπη!
Πρώτα βομβάρδισαν, λήστεψαν, σκλάβωσαν κάθε... ξένη χώρα, για να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και μετά έστειλαν τους πληθυσμούς τους, στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης, σαν πρόσφυγες, που τρέχουν να σωθούν, από "ολοκληρωτικά καθεστώτα".
Πολλοί, από τους "κατατρεγμένους", που κατέκλυσαν την Ευρώπη, είχαν υπηρετήσει στους άτακτους στρατούς, στην μέση Ανατολή, στην Ασία και στην Αφρική, που δημιούργησαν ΗΠΑ και ΕΕ, μαζί με Τουρκία, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία, δημιουργώντας τον υβριδικό στρατό του μέλλοντος με την βοήθεια των "ανθρωπιστικών" ΜΚΟ, που χρηματοδοτούν.
Εναν στρατό διαθέσιμο ,στην πρώτη χρονική ευκαιρία.
Οταν οι λαοί θα έχουν αγανακτήσει, από τις πολιτικές των κυβερνήσεων, που έχουν εκλέξει, είτε τους έχουν επιβληθεί, άνωθεν.
Οταν οι λαοί θα έχουν εξαθλιωθεί, από πολιτικές λιτότητας, από κατασκευασμένους ιούς, από πείνα και από κρύο.
Έναν στρατό, ικανό να προκαλεί εσωτερικό χάος, σε δύσκολες κυβερνητικές στιγμές, στήνοντας προβοκάτσιες δήθεν θρησκευτικού, δήθεν ισλαμικού φανατισμού, όταν αυτά τα δυτικά πιόνια δεν γνωρίζουν ούτε κατά πού πέφτει η Ανατολή, για να κάνουν την προσευχή τους, στον Αλλάχ!
Έτσι, οι ειρηνικοί μουσουλμάνοι, εκτός από φτηνό εργατικό δυναμικό, έγιναν το "μαύρο πρόβατο", στην θέση των πραγματικών προβοκατόρων,  στις Δυτικές κοινωνίες.
 Μόλις ο σκοπός του "ενόχου, για όλα", επιτεύχθηκε, εμφανίστηκαν οι φασίστες!
Άρχισαν να καίνε το Κοράνι, στην "δημοκρατική" Σουηδία, στην "δημοκρατική" Δανία, προκαλώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των βαθιά θρησκευόμενων ανθρώπων.
Το κάψιμο του ιερού βιβλίου των μουσουλμάνων, γίνεται, μάλιστα, στο όνομα "της ελευθερίας του λόγου και της άποψης", υπό την φρούρηση των αστυνομικών αρχών των χωρών!!!
Ποια άλλη, μεγαλύτερη απόδειξη χρειαζόμαστε, για να επιβεβαιωθούμε ότι όλα αυτά γίνονται, εν γνώσει και κατ΄εντολήν των κυβερνήσεων;;
Από πότε η ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται αστυνομική προστασία;;
Μα ναι! Από τότε, που οι ίδιες οι κυβερνήσεις την έχουν καταργήσει και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μόνο ΔΙΚΟ τους δικαίωμα να εκφράζονται, μέσω των ΜΜΕ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του Συντάγματος.
Οι διαδηλώσεις δεν εισακούονται!
Οι αλήθειες λογοκρίνονται!
Τα ΜΜΕ είναι περιουσίες ολιγαρχών και διαπλεκόμενων αρχών.
Τα Δημοψηφίσματα απαγορεύονται, ή ανατρέπονται, όταν τ΄αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν με τις αρχές της παγκοσμιοποίησης του πλούτου.
Οι εκλογές νοθεύονται!
Τα συνδικάτα διαφθείρονται.
Τα κόμματα υποτάσσονται!
Οι άνθρωποι ταμπελιάζονται, στο όνομα της Δημοκρατίας!
Και οι λαοί αγνοούνται!
Τουλάχιστον ο Χίτλερ έκαιγε τα βιβλία ανοιχτά με εντολή του.
Αυτοί οι νεοφασίστες Δυτικοί το απογείωσαν! Τα καίνε και με αστυνομική φρουρά!
Αυτές είναι οι Δυτικές αξίες!

 
Top