Πετυχημένη ήταν η περιοδεία στην αγορά του Κερατσινίου - το άλλοτε απόρθητο κάστρο του ΠΑΣΟΚ- του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος επισκέφτηκε  το μνημείο του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Στην περιοδεία του τον συνόδευσε μεταξύ πολλών άλλων στελεχών και ο γνωστός Κερατσινιώτης γιατρός με τη τεράστια κοινωνική προσφορά, Γιάννης Τσούτσας ο οποίος φημολογείται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής του κινήματος στην Β Πειραιά.

Ο Νίκος πρέπει να γνωρίζει ότι ΜΟΝΟ με Ανθρώπους άφθαρτους σαν τον Γιάννη Τσούτσα  που αγαπάει και ζει στην Β Πειραιά μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ξανακερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών της

Έχει κουραστεί όμως ο κόσμος να βλέπει άτομα με περιορισμένες δεξιότητες, να παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη πολιτική ζωή της χώρας. Παρόλα αυτά, με κύριο όπλο τις ισχυρές τους γνωριμίες ή τις εσωκομματικές ισορροπίες, πορεύονται, προσβάλλοντας μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων, με τον τρόπο της σκέψης και την έως σήμερα δράση τους.

Πρέπει να γνωρίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι όταν  κτίζεται εκ νέου το... ΠΑΣΟΚ δεν ψάχνουμε άφθαρτα υλικά στα μπάζα. Τα άφθαρτα υλικά βρίσκονται αλλού και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με όλο το κύκλωμα, που στις δύσκολες στιγμές της χώρας δείχνει καθημερινά το πόσο κενό είναι σε γνώσεις αλλά και σε προσφορά προς τους πολίτες που υποφέρουν...

ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Αυτά τα ολίγα προς τον παρόν με πολλή αγάπη....

"Ο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΗΣ"



Δείτε και το βίντεο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στο Κερατσίνι:

 
Top