Τη διαφωνία της με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή 

Τη διαφωνία της με την τροπολογία «παράτασης δωρεάν κατάληψης δημόσιων χώρων από τραπεζοκαθίσματα», διατυπώνει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, σύμφωνα με ανακοίνωση προς τον Τύπο, από το γραφείο της.
«Αν και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, η βουλευτής της Ά Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, παραμένει σταθερή στον διαχρονικό της αγώνα για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας, προασπίζοντας τα δικαιώματα των πολιτών, δεν διστάζει να διαφωνήσει δημοσίως με την Τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε χθες προς ψήφιση στη Βουλή σε Νομοσχέδιο άλλου Υπουργείου, του Υπουργείου Υγείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Φωτεινή Πιπιλή, αναφέρεται, «δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αν η διαδικασία της Βουλής της έδινε τη δυνατότητα να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη Τροπολογία σήμερα το βράδυ, θα το είχε κάνει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος. Ως εκ τούτου, τοποθετείται δημόσια και δηλώνει πως θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημόσιων χώρων στους – με συνταγματική επιταγή- δικαιούχους, που είναι αποκλειστικά οι πολίτες που θέλουν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στα πεζοδρόμια και στις πλατείες».

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνεται και υστερόγραφο, με το οποίο τονίζεται ότι «για την αντίθεσή της αυτή, η βουλευτής έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο μήνες προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και σε Μ.Μ.Ε.».


 
Top