Της Ιωάννας Υψηλάντη
Αφιερωμένο στην σημερινή εθνική γιορτή των ΗΠΑ.
Ο καθηγητής Jeffrey Sachs, πρόεδρος της επιτροπής Lancet, είπε ότι ο... COVID-19 πιθανότατα δημιουργήθηκε σε αμερικανικό βιοεργαστήριο και δεν προέρχεται, από την Φύση.
"Ήμουν επικεφαλής της επιτροπής Λάνσετ, για τον κόβιτ, επί δύο χρόνια. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο ιός βγήκε, από Αμερικανικό βιοεργαστήριο και όχι από την Φύση. Δώστε, απλώς προσοχή στο γεγονός ότι ήταν δύο χρόνια εντατικής μελέτης Είναι απαράδεκτο λάθος. Κατά την άποψή μου, είναι ένα είδος τεχνολογίας. Όχι απλής διάδοσης. Θα πρέπει να εξεταστεί αυτό το θέμα. Δεν αρμόζει,(κάτι τέτοιο) ούτε στις ΗΠΑ, ούτε σε καμία χώρα. Και νομίζω ότι υπάρχουν λόγοι που δεν θέλουν να κοιτάξουν, κάτω απ΄το χαλί."
Όταν, όμως, φωνάζαμε ότι αυτός ο ιός έχει δημιουργηθεί, για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τον έλεγχο της ανθρωπότητας, μας έλεγαν "συνωμοσιολόγους", "φασίστες" και "ψεκασμένους".
Τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα, όλοι μας. Η οικονομία έκλεισε, για δυόμιση χρόνια, το κράτος έπαιρνε νέα δανεικά, που ΕΜΕΙΣ θα τα πληρώσουμε, οι τιμές σε όλα ανέβαιναν διαρκώς και η τρέλα απ΄την κλεισούρα είχε πιάσει ταβάνι, ενόσω στο Κοινοβούλιο καταργούνταν ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα. Η δικτατορία της Δημοκρατίας εγκαταστάθηκε στο όνομα της Υγείας των πολιτών, που κατέστρεφαν συστηματικά, τα περιβόητα "πρωτόκολλα νοσηλείας" με υποχρεωτικές διασωληνώσεις και λάθος φαρμακευτικές αγωγές.
Η Επιστήμη των διαπλεκόμενων έγινε το φετίχ της πολιτικής όλων των κομμάτων της Βουλής και των ΜΜΕ. Η γνώμη των καταξιωμένων με βραβεία Νόμπελ επιστημόνων ήταν απαγορευμένη. Λογοκρισία, αστυνομική βία, παράνομα πρόστιμα και ούτε καν ο Δικηγορικός Σύλλογος δεν τόλμησε να σύρει στην Δικαιοσύνη τους υπεύθυνους. Οι εισαγγελείς τα βρήκαν όλα νόμιμα. Το ΣτΕ τα βρήκε όλα νόμιμα και συνταγματικά.
Αυτά μας αξίζουν! Αυτά εισέπραξαν οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί μας μέσα στην άγνοια τους και ακόμα και σήμερα, τα εισπράττουν οι τακτικοί πελάτες των ΜΕΘ, από τις επαναλοιμώξεις.
Το σχέδιο του ελέγχου της ανθρωπότητας, ωστόσο, δεν σταματάει εδώ.
Μετά τον "πόλεμο της πανδημίας", που σκότωσε μερικά εκατομμύρια, ξεδιπλώνεται, σήμερα ο "πόλεμος της τροφής".
Θα είναι περιορισμένη και πανάκριβη, "λόγω κλιματικής αλλαγής"
Θα είναι αποτέλεσμα των εργαστηρίων του Γκέιτζ και θα αφορά μόνο την πλέμπα.
Γι΄αυτούς τους κοινούς δολοφόνους θα υπάρξουν "κυρώσεις";;;
Θα στηθούν δικαστήρια;;
Μπα! Μόνο περήφανοι λαοί θα μπορούσαν να το κάνουν.
Και εμείς δεν είμαστε!


 
Top