Ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ , που εδώ και χρόνια είχαν ταχθεί και παραμείνει αταλάντευτα  στο πλευρό του  Νίκου Ανδρουλάκη, η Βάνα Δατσέρη , εξελέγη Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄Πειραιά.

Η κυρία Δατσέρη που είχε έρθει  πρώτη σε ψήφους και στις εσωκομματικές εκλογές που είχαν γίνει για την εκλογή των μελών της Νομαρχιακής , τον περασμένο Μάιο, απέσπασε ευρεία πλειοψηφία στο όργανο , εκλεγόμενη με 10 ψήφους  σε σύνολο 15.

Επικεφαλής της παράταξης ” Κερατσίνι- Επόμενη Μέρα” είχε χρηματίσει αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Τζαννή , στο Κερατσίνι και όλα τα τελευταία χρόνια μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης στο παρελθόν είχε σημαντική δράση στο γονεικό κίνημα του Κερατσινίου αλλά και στον αθλητισμό , όπου έχει διατελέσει πρόεδρος  και μέλος ΔΣ σε τοπικούς αθλητικούς φορείς .

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι είναι η ΠΡΩΤΗ γυναίκα που εκλέγεται σ΄αυτή τη θέση του ΠΑΣΟΚ Β΄Πειραιά αλλά και ότι  υπέρ της εκλογής της , στη θέση της Γραμματέως, , φέρονται να την ψήφισαν και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Κρεμμύδας και κυρία Στεφανίδου , από το Κερατσίνι.

Αντίπαλος της για τη θέση του Γραμματέα, ήταν ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Μακρυγιάννης , ο οποίος τελικά έλαβε μόνο 4 ψήφους ενώ υπήρξε και μία λευκή ψήφος , η οποία αποδίδεται στο δικηγόρο , Μιλτιάδη  Κλαπαδάκη.

Αναπληρωτής Γραμματέας , εξελέγη με τη δεύτερη ψηφοφορία ο Γιώργος Παρασκευόπουλος ,με 8 ψήφους έναντι 6 του κ. Μακρυγιάννη και 1 λευκό.Στην πρώτη ψηφοφορία είχαν ισοψηφίσει λαμβάνοντας ο καθένας τους από 7 ψήφους.

 
Top