ΔΗΜΕ ΔΗΜΕ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΕΔΩ...!!! ΑΔΈΣΠΟΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Φώναξε μαζί μας δεν έχουν φωνή,,

 Δήμε Σαλαμίνας και η ντροπή κοκκινίζει από την ντροπή της, μαζί σας. Δήμος εικονικός δήμος του φαίνεστε δήμος που δεν εξυπηρετεί κανέναν ,πόσο μάλλον φιλόζωους πολίτες που δέχονται ακόμα και να φιλοξενήσουν προκειμένου  να επιβιώσουν τόσα κουτάβια μισοπεθαμένα όπως αυτά που βλέπετε εδώ γιατί η εικόνα και ο λόγος δεν λέει ποτέ ψέματα .

 Μας ρώτησε ο  ανώνυμος κύριος αγνώστου ιδιότητας που σήκωσε το τηλέφωνο σας  κυρία Νουφράκη  τι κάνουμε εμείς σαν φιλοζωικά;;; Εμείς πείτε στον ανώνυμο κύριο αγνώστου ιδιότητας ότι όλα τα χρόνια επικοινωνούσαμε με τους κτηνίατρους του νησιού είτε είχαν σύμβαση με το δήμο είτε όχι κ πηγαίναμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα.

Ενημερώστε τον ότι εσείς αλλάξατε το τρόπο αντιμετώπισης κ μας επιβάλλεται να ενημερώνεστε πρώτα εσείς κ μετά από δική σας εντολή να μας δέχονται οι κτηνίατροι αλλιώς θα τα χρεωνόμαστε εμείς. 

Πείτε επίσης στον ανώνυμο κύριο αγνώστου ιδιότητας δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για τα αδέσποτα.

Πείτε του  ότι παρόλο που είμαστε εθελοντές κάνουμε πολύ περισσότερα από εσάς που υποχρεούστε να κάνετε. Να σας θυμίσουμε ότι τους τελευταίους μήνες έχουμε βρει κ φιλοξενήσει  8 διαφορετικά περιστατικά με κουτάβια με μάνες και κουτάβια μόνα τους. 

Αμπελάκι: μία μάνα με 8 κουτάβια (μεγαλόσωμα), 

Μπατσί: μία μάνα με 3 κουτάβια (μεγαλόσωμα),Σαλαμίνα πίσω από το Σκλαβενίτη :5 κουτάβια μόνα τους(μεγαλόσωμα),Αγ.Γεώργιο: μία μάνα με 5 κουτάβια (μεγαλόσωμα),

Στο Ξένο: μία μάνα με 4 κουτάβια (μεγαλόσωμα),

Περιστέρια: 6 κουτάβια μόνα τους (μεγαλόσωμα),

Αιάντειο: 4 κουτάβια μόνα τους(μεγαλόσωμα),

Αγ.Παρασκευή: μία μάνα με 6 κουτάβια(μικρόσωμα). 

Κάποια από αυτά νοσηλεύτηκαν με τύφο. Νοσηλεύτηκαν μεγαλόσωμα κουτάβια κ η κτηνίατρος με εντολή δική σας μας έπαιρνε τηλ να τα πάρουμε ξανά πίσω όταν τελείωνε η νοσηλεία τους. 

Νοσηλεύτηκαν όμως και η μανούλα 6 κιλά με τα μικρόσωμα κουταβάκια της και η εντολή σας  κυρία Νουφράκη ήταν να μην τα πάρουμε πίσω. 

Τα πήρε ο δήμος μας είπαν γιατί αυτός πλήρωσε την νοσηλεία τους. Το ίδιο μας είπε σήμερα και ο ανώνυμος κύριος αγνώστου ιδιότητας που απαντάει στο τηλέφωνο που μας έχετε δώσει κυρία Νουφράκη και δεν μας ενδιαφέρει αν είναι το προσωπικό σας ή του δήμου. 

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σας βρίσκουμε κ να δίνετε την εντολή στους κτηνίατρους να δεχτούν κ να βοηθήσουν τα αδέσποτα. Κάτι που εσείς έχετε αποφασίσει. Εμείς κυρία Νουφράκη τα αγαπάμε κ τα σώνουμε όλα...δεν επιλέγουμε! Να σας ενημερώσω ότι τα μικρόσωμα που  πήρατε, ανεβάσατε στη σελίδα του τμήματος κ λέτε ότι πληρώσατε τα βρήκαμε ημερών κ πήραμε κουτιά γάλα από το κτηνιατρείο που πληρώσαμε από την τσέπη μας πήραμε τσουβάλια puppy από το κτηνιατρείο που πληρώσαμε από την τσέπη μας κάναμε αμέτρητα ξενύχτια για να τα φτάσουμε 2 μηνών  κ να μας πείτε ότι τα πληρώσατε κ τα παίρνετε. Επιλεκτικά πήρατε μόνο τα μικρόσωμα!

Και τα μεγαλόσωμα πληρώσατε αλλά όχι μόνο δεν τα πήρατε δεν μπήκατε ούτε καν στο κόπο να τα ανεβάσετε κ αυτά στη σελίδα του τμήματος να βρουν οικογένεια.Βγάλατε διαφήμιση στην τηλεόραση ότι ο δήμος έκανε πρόγραμμα στειρώσεων γατών και μετά τις ψιλοξενήσατε στα σπιτόκουτα που τους φτιάξατε....οι φωτογραφίες βέβαια δείχνουν τα άδεια σπιτοκουτα έξω από το δημαρχείο...

Τι άλλο θα μπορούσατε να δείξετε αφού κάποιες από τις γάτες φιλοξένησαν  οι φιλόζωοι στα  σπίτια τους για να πάρουν την αντιβίωση και τις υπόλοιπες κάποιοι άλλοι φιλόζωοι που μπόρεσαν κ πλήρωσαν 15 ευρώ για πολυήμερη ενέσιμη αντιβίωση τους κτηνίατρους τις επανένταξαν;;;;

Για ανεβάστε έστω και μία φώτο στα σπιτόκουτα με τις γάτες που στειρώθηκαν;;;, .....Δεν τα πονάτε τα ζώα!

Δεν τα αγαπάτε! Εσείς τα βλέπετε επαγγελματικά και πολιτικά!

Κοντοφτάνουν οι εκλογές πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Εμείς ήμασταν είμαστε και θα είμαστε δίπλα στα απροστάτευτα αυτά πλάσματα  και θα σας κουνάμε το μαντήλι να σας θυμίσουμε τις φορές που εσείς μας κουνάτε το δάχτυλο λες και μας έχετε μισθό . Τι λέμε τώρα ;;;...ούτε τροφή δεν δίνετε σε μας όχι μισθό...

Φιλοζωικός Σύλλογος Σαλαμίνας Κ ΑΡ ΔΙ Α FSSK

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 
Top