Άγγελος Λιακόπουλος! Ο βίος και η πολιτεία του "εντιμότατου φίλου" που κάνει προεκλογικό αγώνα για τον Άδωνι! Οι εκβιασμοί στους μικροπωλητές, η καταδίκη, τα επεισόδια στα MAD και... η επίσκεψη στο υπουργείο. Τα 2 ερωτήματα για τον κύριο Υπουργό... και τον πρωθυπουργό.

Του Άρη Σπίνου

Είναι εύκολο να πει ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης ότι δεν γνωρίζει ποιος τον σταματάει στο δρόμο και ζητάει να φωτογραφηθεί μαζί του. Το ίδιο και σε μια συγκέντρωση. Στο υπουργείο όμως που κάποιος πάει με ραντεβού και έχει δώσει το όνομα του και μπαίνει στο γραφείο του υπουργού και βγάζει φωτογραφία μαζί του οφείλει να γνωρίζει... και το κινητό του τηλέφωνο. Ενημερωθήκαμε από το Facebook του Άγγελου Λιακόπουλου ότι επισκέφτηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στο γραφείο του. Η απορία μας είναι με ποια ιδιότητα έγινε αυτή η επίσκεψη. Εμείς τα μόνα που γνωρίζουμε για τον κ. Άγγελο Λιακόπουλο είναι όσα δεν θα επέτρεπαν μια τέτοια συνάντηση. Θεωρούμε απίθανο για έναν ακόμα λόγο να μην γνώριζε ο υπουργός τα "κατορθώματα" του επισκέπτη του αφού αφορούν και την "δράση" του σχετικά με μικροπωλητές πανηγυριών οι οποίοι βρίσκονται στην αρμοδιότητα του συγκεκριμένου υπουργείου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον Φεβρουάριου του 2022. Ήδη όσα είχαν συμβεί και θα παρουσιάσουμε στο σημερινό ρεπορτάζ ήταν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και είχαν καταγγελθεί με επίσημο δελτίο τύπου του ενιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος στις 13 Αυγούστου του 2014. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ύστερα από συντονισμένες ενέργειες αντρών του τμήματος εκβιαστών της Αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής κατόπιν καταγγελίας μικροπωλητών συνελήφθη στις 13 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 13:45ακριβώς, στο πανηγύρι της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Πόρτο Ράφτη, ο Άγγελος Λιακόπουλος, ο πατέρας του Μαρίνος Λιακόπουλος και άλλα τρία μέλη σπείρας εκβιαστών.

Η συμμορία κατόπιν στημένου ραντεβού προσήλθε στο χώρο του πανηγυριού σε προκαθορισμένο σημείο με σκοπό να λάβει για προστασία το ποσό των 1.000 ευρώ από τη διοίκηση  του Φορέα του Συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδας. Τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν (6 άτομα) προφυλακίστηκαν όλα. 

Πρωτόδικα το δικαστήριο είχε καταδικάσει τον Άγγελο Λιακόπουλο σε 7 χρόνια κάθειρξη από τα οποία έκατσε περίπου 2 χρόνια και βγήκε εκτός φυλακής. Το πενταμελές εφετείο ξεκίνησε σε δεύτερο βαθμό στις 7 Ιουνίου και ύστερα από διακοπή έχει προσδιοριστεί για τις 6 Ιουλίου. Τίποτα από όλα αυτά δεν ήξερε ο Γεωργιάδης ; Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι εκβιάζει μικροπωλητές, που υποτίθεται ότι προστατεύει με την πολιτική του συμπεριφορά ο συγκεκριμένος υπουργός, να γίνετε δεκτός με χαμόγελα και αγκαλιές στο γραφείο του ; Δεν είχε διαβάσει το επίσημο δελτίο τύπου που είχε εκδώσει το Πανελλήνιο Σωματείο Ας πάμε στα σημερινά. Όσοι παρατήρησαν καλά στο βίντεο των αισχρών επεισοδίων που έγιναν στα βραβεία MAD είναι βέβαιο ότι θα διέκριναν τον Άγγελο Λιακόπουλο ως "πρωταγωνιστή" των επεισοδίων που βαρούσε όποιον έβρισκε στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τον δείτε εάν παρατηρήσετε τον κύριο με το άσπρο φανελάκι και το ξυρισμένο κεφάλι. Τώρα βέβαια αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την προτροπή του Α. Λιακόπουλου για να στηρίξουμε όπως λέει στην φωτογραφία που δημοσίευσε τα δικά μας παιδιά... είναι στην βούληση εκάστου. Ίσως την απάντηση να πρέπει να την δώσει στον Γεωργιάδη ο ίδιος ο πρωθυπουργός. 

 
Top