Οι Fallen Angels Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και είναι ακόμα ζωντανοί! 

Το βιβλίο του Ενώχ φαίνεται να αποκαλύπτει ότι οι πεσμένοι Άγγελοι είναι ακόμα ζωντανοί και μπορεί κάλλιστα να βρίσκονται στην Ανταρκτική. Δεν είναι περίεργο όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή την άγονη γη. Αλλά αυτό που είναι πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο Ενώχ αποκαλύπτει ότι οι πεσμένοι Άγγελοι εξακολουθούν να επηρεάζουν γεγονότα και ανθρώπους στη γη.

=====================
Ανταρκτική και φυλακισμένοι πεσμένοι άγγελοι από το βιβλίο του Ενώχ
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ DR MICHAEL SALLA ΣΤΙΣ4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017.
Στις 14 Μαρτίου, το Israeli News Live δημοσίευσε μια προκλητική ιστορία με τίτλο «Οι έκπτωτοι άγγελοι φυλακισμένοι στην Ανταρκτική και είναι ακόμα ζωντανοί». Ο σχολιαστής, Στίβεν Μπεν-Νουν, ανέλυσε το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, το οποίο περιγράφει τις εμπειρίες του Ενώχ, μιας προ-παραληβιακής βιβλικής φιγούρας, που μεταφέρθηκε στους ουρανούς για να γίνει μάρτυρας και να παίξει βασικό ρόλο σε μια μεγάλη ουράνια σύγκρουση.


Ο Ενώχ έγινε ο κύριος ενδιάμεσος μεταξύ των δύο πλευρών της σύγκρουσης μεταξύ των «Πεσόντων Αγγέλων» και των «Δίκαιων Αγγέλων» που υπηρετούσαν μια παντογνώστη θεότητα που αναφέρεται ως «ο Κύριος». Υπήρχαν πολλά ζητήματα στη σύγκρουση, όπως η διασταύρωση των Fallen Angels και/ή η εκτέλεση γενετικών πειραμάτων με την ανθρωπότητα και η μετάδοση απαγορευμένων γνώσεων και τεχνολογιών στον ακόμα αναπτυσσόμενο ανθρώπινο πολιτισμό.

Το Βιβλίο του Ενώχ ξεκινά με την άφιξη 200 Πεσόντων Αγγέλων στην περιοχή του όρους Ερμών, που συνορεύει με τον σημερινό Λίβανο και τη Συρία. Οι Fallen Angels άρχισαν να διασταυρώνουν και/ή να τροποποιούν γενετικά τους ντόπιους κατοίκους.

6,1 Και όταν οι υιοί των ανθρώπων αυξήθηκαν, εκείνες τις ημέρες γεννήθηκαν σ' αυτούς όμορφες και όμορφες κόρες.
6,2 Και οι Άγγελοι, οι υιοί του Ουρανού, τους είδαν και τους ζήτησαν. Και είπαν ο ένας στον άλλον: «Ελάτε να διαλέξουμε για τον εαυτό μας γυναίκες, από τα παιδιά των ανθρώπων, και ας γεννήσουμε για τον εαυτό μας παιδιά». …
6,6 Και ήσαν συνολικά διακόσιοι και κατέβηκαν στο Άρδης, που είναι η κορυφή του όρους Ερμών. Και ονόμασαν το βουνό Ερμών γιατί πάνω του ορκίστηκαν και έδεναν ο ένας τον άλλον με κατάρες. [Πηγή]

Ενώ οι Πεσμένοι Άγγελοι είχαν δημιουργήσει ένα φυλάκιο στο όρος Ερμών, στην Ανταρκτική θα μετακινούνταν τελικά μετά την απώλεια της ουράνιας μάχης με τους δίκαιους αγγέλους, σύμφωνα με την ανάλυση του Μπεν-Νουν για το Βιβλίο του Ενώχ .

Ο Μπεν-Νουν αναφέρει αποσπάσματα από το Βιβλίο του Ενώχ που είναι πολύ υποδηλωτικά για την Ανταρκτική ως την τοποθεσία όπου μεταφέρθηκε ο Ενώχ για να δει ουράνια γεγονότα:

18,5 Και είδα τους ανέμους στη Γη που στηρίζουν τα σύννεφα και είδα τα μονοπάτια των Αγγέλων. Είδα στο τέλος της Γης. το στερέωμα του Ουρανού πάνω.

18,6 Και πήγα προς τα νότια, και έκαιγε μέρα και νύχτα, όπου υπήρχαν επτά βουνά από πολύτιμους λίθους, τρία προς την ανατολή και τρία προς τα νότια.

18,7 Και εκείνοι προς την ανατολή ήσαν από χρωματιστή πέτρα, και μία από μαργαριτάρι και μία από πέτρα θεραπείας. και αυτά προς τα νότια, από κόκκινη πέτρα.

18,8 Και ο μεσαίος έφτασε στον ουρανό, όπως ο θρόνος του Κυρίου, από στίβιο, και η κορυφή του θρόνου ήταν από ζαφείρι.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον στο παραπάνω απόσπασμα είναι ότι ο Ενώχ αναφέρεται σε μια τοποθεσία που «καιγόταν μέρα νύχτα». Ο Ben-Nun πιστεύει ότι αυτό ταιριάζει με την περιγραφή της Ανταρκτικής κατά τη θερινή περίοδο του Νοτίου Ημισφαιρίου, όταν υπάρχει 24ωρο ηλιακό φως.

Όσον αφορά τα επτά βουνά, αυτό φαίνεται να αναφέρεται στο όρος Vinson στην οροσειρά Sentinel της Ανταρκτικής, σύμφωνα με τον Ben-Nun. Αναφέρεται επίσης σε έξι κοντινά βουνά στην περιοχή που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα βουνά που περιγράφονται στο Βιβλίο του Ενώχ .

Το όρος Vinson είναι το ψηλότερο βουνό στην Ανταρκτική και βρίσκεται στο μέσο της οροσειράς Sentinel. Θα ξεχώριζε το ίδιο θεαματικά με τις χιονισμένες κορυφές του στην αρχαιότητα, όπως και σήμερα.

Σχετικά με τη νότια και ανατολική ευθυγράμμιση των έξι παρακείμενων βουνών στο όρος Vinson που περιγράφεται στο Βιβλίο του Ενώχ , ο Ben-Nun εικάζει ότι αυτή ήταν η ευθυγράμμισή τους πριν από την καταστροφική πλημμύρα, η οποία συνέπεσε με μια μετατόπιση του άξονα περιστροφής της Γης.

Αυτό αντιστοιχεί στην έρευνα που διεξήχθη από τον Σερ Τσαρλς Χάπγκουντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι μετατοπίσεις των πόλων ήταν ένα τακτικό φαινόμενο στην ιστορία της Γης. Στο βιβλίο του το 1958, Earth's Shifting Crust , ο Hapgood προτείνει ότι μια μετατόπιση πόλου είχε συμβεί στο τέλος της τελευταίας εποχής των παγετώνων, περίπου το 11.000 π.Χ.

Η εικασία του Ben-Nun είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όπως μπορεί κανείς να δει από τον χάρτη που δείχνει την οροσειρά Sentinel όπου βρίσκεται το όρος Vinson, υπάρχουν πολύ περισσότερα από επτά βουνά στην περιοχή. Η εικασία του Μπεν-Νουν δεν είναι πειστική όπως επισημαίνει ο ίδιος. Παρόλα αυτά, μας δίνει μια πιθανή τοποθεσία των φυλακισμένων Fallen Angels, το όρος Vinson ή/και έξι άλλα βουνά στην οροσειρά Sentinel.

Ο Μπεν-Νουν συνεχίζει συζητώντας το Βιβλίο του Ενώχ και την αναφορά του σε φυλακισμένους Πεσμένους Αγγέλους που μεταφέρθηκαν από το όρος Ερμών στην Ανταρκτική (Οροσειρά Όρος Βίνσον/Σέντινελ):

18,14 Και σαν πνεύμα που με ρωτούσε, ο Άγγελος είπε: «Αυτός είναι ο τόπος του τέλους του Ουρανού και της Γης. αυτή είναι η φυλακή για τα αστέρια του ουρανού και τον οικοδεσπότη του ουρανού.

18,15 Και τα αστέρια που κυλούν πάνω από τη φωτιά, είναι εκείνα που παραβίασαν την εντολή του Κυρίου, από την αρχή της ανατολής τους, γιατί δεν βγήκαν στην ώρα τους.

18,16 Και θύμωσε μαζί τους και τους έδεσε μέχρι την ολοκλήρωση της αμαρτίας τους, στο Έτος του Μυστηρίου».

Η αναφορά του Ben-Nun στους Fallen Angels που είναι ακόμα ζωντανοί στη φυλακή τους στην Ανταρκτική εγείρει μια ενδιαφέρουσα πιθανότητα. Το Βιβλίο του Ενώχ περιγράφει ένα μελλοντικό «Έτος Μυστηρίου» όταν απελευθερωθούν. Είναι αυτό ένα γεγονός που θα δούμε σύντομα;

Για μια απάντηση, μπορούμε να ξεκινήσουμε αναλύοντας μερικούς ενδιαφέροντες παραλληλισμούς μεταξύ της ανάλυσης του Ben-Nun για το Βιβλίο του Ενώχ και των πρόσφατων αποκαλύψεων του πληροφοριοδότη του μυστικού διαστημικού προγράμματος Corey Goode σχετικά με την Ανταρκτική.

Όπως η προ-παραληβιακή βιβλική φιγούρα Enoch, ο Goode λέει ότι έχει οδηγηθεί επίσης για να δει ουράνια γεγονότα από μια ομάδα εξαιρετικά εξελιγμένων εξωγήινων που ονομάστηκε «Συμμαχία Sphere Being». Όπως ο Enoch, ο Goode κλήθηκε επίσης να ενεργήσει ως ενδιάμεσος και για τις δύο πλευρές σε μια «ουράνια» ή σε όλο το ηλιακό σύστημα σύγκρουση.

Ο Goode είπε ότι αυτό ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 όταν αποδέχθηκε τον ρόλο ως εκπρόσωπος της Συμμαχίας Sphere Being στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ διαφορετικών φατριών και ομάδων τόσο από πολιτισμούς της Γης όσο και από τον εξωτερικό.

Ο Goode είπε ότι έχει μεταφερθεί στην Ανταρκτική δύο φορές για να παρακολουθήσει γεγονότα. Η πιο πρόσφατη τον Ιανουάριο του 2017 τον περιλάμβανε να δει τα ερείπια ενός προαδαμιτικού πολιτισμού που είχε ακμάσει μέχρι μια μεγάλη παγκόσμια καταστροφή που αντιστοιχούσε στη μεγάλη πλημμύρα που κατέστρεψε παράκτιες πόλεις και χαμηλές εκτάσεις σε όλο τον κόσμο περίπου πριν από 12-13 χιλιάδες χρόνια .

Ο Goode είπε ότι οι Προ-Αδαμίτες επέζησαν μπαίνοντας σε θαλάμους στάσης στα μεγαλύτερα μητρικά σκάφη μήκους τριών μιλίων που συνετρίβη στη Γη πριν από περίπου 60.000 χρόνια, αφού οι προ-Αδαμίτες εκδιώχθηκαν από τη Σελήνη λόγω σύγκρουσης με τις κυρίαρχες εξωγήινες φατρίες εκεί. .

Οι Προ-Αδαμίτες δημιούργησαν την κύρια βάση των επιχειρήσεων τους στην Ανταρκτική και δημιούργησαν φυλάκια στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική, σύμφωνα με τον Goode . Σύντομα προέκυψε σύγκρουση μεταξύ των Προ-Αδαμιτών και άλλων εξωγήινων ομάδων που έμοιαζαν με άνθρωπο, οι οποίοι διεξήγαγαν 22 γενετικά πειράματα με την επιφανειακή ανθρωπότητα για σχεδόν 500.000 χρόνια.

Αυτό είναι όπου η ιστορική αφήγηση του Goode αντηχεί με την ανάλυση του Ben-Nun για το Βιβλίο του Ενώχ . Οι Προ-Αδαμίτες του Goode φαίνεται να είναι οι ίδιοι «Επεπτώσεις Άγγελοι» που περιγράφονται στο Βιβλίο του Ενώχ όσον αφορά τη διασταύρωση και/ή τα γενετικά πειράματά τους με τον τοπικό ανθρώπινο πληθυσμό.

Στην περίπτωση της προσεδάφισης του όρους Hermon των 200 Fallen Angels, αυτό είναι σύμφωνο με τον ισχυρισμό του Goode ότι οι Προ-Αδαμίτες δημιούργησαν αποικίες σε όλη τη Γη όπου άλλαξαν γενετικά τους ντόπιους ανθρώπους και εγκατέστησαν υβρίδια σε ηγετικές θέσεις.

Όσον αφορά τους Δίκαιους Αγγέλους που περιγράφονται στο Βιβλίο του Ενώχ , αυτοί φαινόταν να είναι οι εξωγήινες ομάδες που διεξήγαγαν 22 μακροπρόθεσμα γενετικά πειράματα στα οποία παρεμβαίνονταν από τους Προ-Αδαμίτες.

Η Sphere Being Alliance, στο βαθμό που έχει ισοπεδώσει τα πεδία παιχνιδιού για εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις μεταξύ διαφορετικών διαστημικών προγραμμάτων και εξωγήινων φατριών, οι σύγχρονοι Fallen και Righteous Angels, φαίνεται να διαδραματίζουν παρόμοιο ρόλο με τον παντογνώστη Κύριο που αναφέρεται στο Βιβλίο του Ενώχ .

Η ανάλυση του Ben-Nun ότι οι Fallen Angels ήταν φυλακισμένοι στην Ανταρκτική και είναι ακόμα ζωντανοί, αντιστοιχεί στον ισχυρισμό του Goode ότι οι Pre-Adamites βρίσκονται σε θαλάμους κατάστασης σε ένα από τα τεράστια μητρικά τους σκάφη θαμμένα βαθιά κάτω από το ράφι πάγου της Ανταρκτικής.

Τέλος, ο Goode αποκάλυψε ότι οι ανασκαφές στην Ανταρκτική βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι οι θάλαμοι στάσης που περιέχουν τους προ-Αδαμίτες έχουν βρεθεί. Οι υβριδικοί απόγονοι των Προ-Αδαμιτών, που συγκαταλέγονται στις ελίτ οικογένειες αίματος που κυβέρνησαν κρυφά την ανθρωπότητα, είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν πρόσβαση στους θαλάμους στάσης και να ξαναξυπνήσουν τους αρχαίους προγόνους τους.

Ο στόχος να γίνει αυτό φαίνεται να είναι να αναλάβουν ξανά οι Προ-Αδαμίτες την προηγούμενη κυριαρχία τους στις πλανητικές υποθέσεις, επιτρέποντας έτσι στους υβριδικούς απογόνους τους να βγουν από τη σκιά και να κυβερνήσουν άμεσα την ανθρωπότητα. Αυτό υποδηλώνει ότι το «Έτος του Μυστηρίου» που αναφέρεται στο Βιβλίο του Ενώχ, όταν απελευθερώνονται οι «Έπεσαν Άγγελοι», μπορεί να είναι πολύ κοντά.

Όλα αυτά οδηγούν σε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Είναι ο ίδιος ο Γκουντ ένας σύγχρονος Ενώχ που του δίνονται βασικοί ρόλοι στη μαρτυρία και τη μεσολάβηση μεταξύ διαφορετικών ανθρώπινων και εξωγήινων φατριών ως εκπρόσωπος της Συμμαχίας Σφαιρών Όντων, η οποία φαίνεται να είναι λειτουργικά πανομοιότυπη με την παντογνώστη θεότητα που περιγράφεται στο Βιβλίο του Ενώχ ; Αν ναι, αυτό θα υποδηλώνει ότι ο ίδιος ο Enoch ήταν εξωγήινος υπεύθυνος επικοινωνίας της Συμμαχίας Sphere Being ή μιας παρόμοιας ομάδας, πριν από 13.000 χρόνια.

Εάν οι Προ-Αδαμίτες/Εκπτωθέντες Άγγελοι αφυπνιστούν/απελευθερωθούν, τότε σίγουρα θα υπάρξει ανάγκη να ασχοληθούμε με αυτούς και τους υβριδικούς απογόνους τους σχετικά με τους ρόλους που πρέπει να παίξουν καθώς η ανθρωπότητα αφυπνίζεται στην αλήθεια της ιστορίας της και τη χειραγώγηση από πολλαπλές εξωγήινες ομάδες και ελίτ οικογένειες αίματος.
=============================

Η Μυστική Ιστορία της Ανταρκτικής – Η εξωγήινη αποικία δημιούργησε ελίτ κυβερνήτες της γραμμής αίματος

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ DR MICHAEL SALLA ΣΤΙΣ1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017.

Ο πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, Corey Goode, αποκάλυψε πιο εκπληκτικές πληροφορίες για την Ανταρκτική και την ιστορία της ως αποικία εξωγήινων προσφύγων που ιδρύθηκε περίπου 60.000 χρόνια πριν. Ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι πρόσφυγες βρήκαν εκεί προηγμένες τεχνολογίες «κατασκευαστικών φυλών» που δημιουργήθηκαν πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι ο ισχυρισμός του ότι ορισμένοι από τους εξωγήινους πρόσφυγες εξακολουθούν να ζουν σήμερα σε θαλάμους στάσης, που βρίσκονται μέσα σε μητρικά πλοία μήκους 30 μιλίων θαμμένα κάτω από 2000 πόδια πάγου κάτω από το ράφι πάγου Ross της Ανταρκτικής.

Στο τηλεοπτικό επεισόδιο Cosmic Disclosure του Goode στις 21 Φεβρουαρίου 2017 δήλωσε ότι συνεχίζει να λαμβάνει ενημερώσεις από ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της USAF σχετικά με τις ανασκαφές στην Ανταρκτική που διεξάγονται από αρχαιολόγους, οι οποίες ξεκίνησαν το 2002. Σε ένα προηγούμενο άρθρο, περιέγραψα τι είπε ο Goode εμένα για τις ενημερώσεις της USAF και τι είχε συναντήσει κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του Ιανουαρίου 2017 στην Ανταρκτική με έναν πολιτισμό της Εσωτερικής Γης που ονομάζεται «Anshar».

Στο επεισόδιο Cosmic Disclosure , ο Goode παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες και γραφικές απεικονίσεις για όσα είδε προσωπικά στην Ανταρκτική. Περιγράφει τους εξωγήινους ως «Προ-Αδαμίτες», οι οποίοι κατάγονταν από τον Άρη και μια Υπέρ-Γη (Μάλντεκ) των οποίων τα υπολείμματα σχηματίζουν τώρα τη Ζώνη των Αστεροειδών.

Κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας τους, λέει ότι οι κάτοικοι του Άρη και του Μάλντεκ πολέμησαν μια σειρά από πολέμους υψηλής τεχνολογίας όταν ο Άρης ήταν φεγγάρι του Μάλντεκ. Πριν από περίπου 500.000 χρόνια, αυτοί οι πόλεμοι έληξαν στο αποκορύφωμα με τον Μάλντεκ να εξαφανίζεται.

Τα λείψανα του Μάλντεκ χτύπησαν τον Άρη με τέτοια δύναμη που οι επιφανειακές πόλεις του τελευταίου στη μία πλευρά του πλανήτη καταστράφηκαν ολοσχερώς και το μεγαλύτερο μέρος της ατμόσφαιράς του χάθηκε. Αυτό έκανε τη ζωή στην επιφάνεια του Άρη στην καλύτερη περίπτωση πολύ επισφαλή και οδήγησε στην εκκένωση του πλανήτη από τους επιζώντες του Άρη.

Δισεκατομμύρια πρόσφυγες τόσο από τον Άρη όσο και από τον Μάλντεκ βρήκαν καταφύγιο στη σημερινή μας Σελήνη . Ωστόσο, η εποχή της καταστροφής η Σελήνη μας ήταν ένας άλλος δορυφόρος του Μάλντεκ, αλλά δημιουργήθηκε τεχνητά με τεράστιες περιοχές διαβίωσης στο εσωτερικό του, όπως έχει περιγράψει προηγουμένως ο Goode.

Οι Προ-Αδαμίτες κατοικούσαν στη Σελήνη για περίπου 440.000 χρόνια, και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε ο Goode, η Σελήνη μετακινήθηκε στην τρέχουσα τροχιά της γύρω από τη Γη.

Τελικά, μια άλλη σύγκρουση ανάγκασε τους Προ-Αδαμίτες στη Σελήνη και έπρεπε να μετακινηθούν γρήγορα στην κοντινή Γη. Επέλεξαν την Ανταρκτική για να ξαναχτίσουν τον πολιτισμό τους λόγω εν μέρει της ύπαρξης των τεχνολογιών αγώνων Ancient Builder, οι οποίες εξακολουθούσαν να λειτουργούν όπως εξήγησε ο Goode :

Τότε αυτοί [Προ-Αδαμίτες] καταλήγουν στη Σελήνη για ένα χρονικό διάστημα. Και μετά με κάποιο τρόπο κατέληξαν να τους διώξουν από τη Σελήνη. Έγιναν κάποιες επιθέσεις και μετά τράπηκαν σε φυγή, αλλά το σκάφος τους ήταν πολύ κατεστραμμένο, άφησε το ηλιακό μας σύστημα ή έφτασε σε μια άλλη πλανητική σφαίρα. Αφού λοιπόν έπρεπε να προσγειωθούν στη Γη, αποφάσισαν ότι θα πήγαιναν σε αυτή τη μία ήπειρο που είχε ακόμα λειτουργική τεχνολογία Ancient Builder Race που ήταν . . . 1,8 δισεκατομμυρίων ετών.

Οι Προ-Αδαμίτες είχαν μόνο τρία μητρικά πλοία για να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν τη νέα τους αποικία στη Γη μετά από μια σύγκρουση στην Ανταρκτική. Ήταν η τεχνολογία σε αυτά τα μητρικά πλοία που έδωσε στους Προ-Αδαμίτες την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να ξαναχτίσουν τον πολιτισμό τους:

Λοιπόν, είχαν μαζί τους μόνο την τεχνολογία που είχαν σε αυτά τα τρία σκάφη. Αυτή ήταν όλη η τεχνολογία που είχαν. Έπρεπε λοιπόν να κανιβαλίσουν και να επαναχρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία από το διαστημόπλοιο μόλις είχαν προσγειωθεί. Και υπήρχαν τρία που ήταν εξαιρετικά μεγάλα. Ήταν μητρικά καράβια.

Εδώ ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ, ο ερευνητής, είχε κάποιες επιβεβαιωτικές πληροφορίες να μοιραστεί από έναν άλλο πληροφοριοδότη, τον Δρ Πιτ Πίτερσον, σχετικά με το μέγεθος και την τοποθεσία ενός από τα μητρικά πλοία που ανακαλύφθηκαν:

David: Και θέλω να επισημάνω, ότι αυτή ήταν μια από τις απολύτως εκπληκτικές λεπτομέρειες με τις οποίες αρχίζω να ρωτάω τον Pete [Peterson] στο τηλέφωνο, "Ξέρεις τίποτα για την Ανταρκτική;"

Και λέει ανεξάρτητα: «Θα ανακοινώσουν ότι βρήκαν ένα μητρικό πλοίο». Ήξερε μόνο για ένα - ένα μητρικό πλοίο πλάτους 30 μιλίων, κυρίως κυκλικό - που βρέθηκε κάτω από τον πάγο.

Ο Goode περιγράφει τους Προ-Αδαμίτες που εγκαταστάθηκαν στην Ανταρκτική:

Έχουν ύψος 12-14 πόδια. Έχουν επιμήκη κρανία. Ήταν πολύ αδρανείς, λεπτές.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι Προ-Αδαμίτες ήταν πιθανότατα οι προηγούμενοι κάτοικοι ενός πλανήτη χαμηλότερης βαρύτητας όπως ο Άρης, κάτι που θα διευκόλυνε τον γιγαντισμό. Αφού πέρασαν πάνω από τετρακόσιες χιλιάδες χρόνια στη Σελήνη με το ακόμη χαμηλότερο πεδίο βαρύτητάς της, οι Προ-Αδαμίτες μπορεί να έχουν φυσικά αυξηθεί σε ύψος σώματος για να καταλήξουν τελικά στο ατρακτοειδές ανάστημά τους 12-14 πόδια.

Στη Γη, λόγω της ισχυρότερης βαρύτητάς της, οι Προ-Αδαμίτες θα βρεθούν σε σαφώς μειονεκτική θέση σε σύγκριση με τους γηγενείς κατοίκους όσον αφορά τη σωματική δύναμη, την ταχύτητα και την αντοχή. Αυτό σήμαινε ότι από την άποψη της γεωπολιτικής ισχύος οι Προ-Αδαμίτες θα έπρεπε να βασίζονται στις προηγμένες τεχνολογίες στις οποίες είχαν πρόσβαση, οι πιο προηγμένες από τις οποίες βρίσκονταν στην Ανταρκτική.

Οι Προ-Αδαμίτες χρειάστηκαν σύντομα υβρίδια για να λειτουργήσουν ως ενδιάμεσα μεταξύ τους και του υπόλοιπου πληθυσμού της Γης. Ενώ οι καθαρόαιμα Προ-Αδαμίτες παρέμεναν στην Ανταρκτική, κοντά στις προηγμένες τεχνολογίες τους, οι υβριδικοί Προ-Αδαμίτες θα χρησιμοποιούνταν για να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα στις διάφορες αποικίες που είχαν δημιουργηθεί σε όλο τον πλανήτη, όπως εξήγησε ο Goode :

Είχαν δημιουργήσει υβρίδια γιατί δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ καλά στο περιβάλλον μας. Και δημιούργησαν υβρίδια από αυτούς και τους ανθρώπους που ήταν εδώ στη Γη… όλοι οι κύριοι Προ-Αδαμίτες που ήταν καθαρό αίμα ήταν κάτω στην Ανταρκτική… Υπήρχε μια ομάδα από αυτούς τους Προ-Αδαμίτες, αυτής της προ-Αδαμιτικής γραμμής αίματος, που ήταν στην Κεντρική Αμερική, στην περιοχή της Νότιας Αμερικής, και υπήρχε μια άλλη εντελώς διαφορετική ομάδα αίματος –και οι δύο βασιλικοί– στην Ασία και την Ευρώπη.

Αυτό είναι σύμφωνο με αυτό που μας λέει ο αρχαίος Αιγύπτιος ιστορικός, Manetho, για τους προδυναστικούς χρόνους, οι Θεοί κυβέρνησαν απευθείας την Αίγυπτο και στη συνέχεια τοποθετούσαν τους απογόνους τους, υβρίδια ή ημίθεους, στις ηγετικές θέσεις.

Ένα παρόμοιο σενάριο περιγράφεται στον Κατάλογο του Σουμερίου Βασιλιά, που υποδηλώνει ότι αυτά τα ιστορικά έγγραφα δεν είναι μυθικές αναφορές της προϊστορίας, αλλά ακριβή ιστορικά αρχεία.

Οι Προ-Αδαμίτες, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη εξωγήινη φυλή που ενεργούσε στη Γη πριν από 60.000 χρόνια σύμφωνα με τις πηγές του Goode. Λέει ότι ανάμεσά τους ήταν μια φυλή που δεν είχε ανθρώπινη εμφάνιση, οι Ερπετοειδείς, οι οποίοι γρήγορα αναδείχθηκαν ως ο πρωταρχικός αντίπαλος των Προ-Αδαμιτών στην κυριαρχία των πλανητικών υποθέσεων.

Ο Goode περιέγραψε τη σύγκρουση μεταξύ των Προ-Αδαμιτών και των Ερπετοειδών, και πώς να ξεκινήσουμε με το ότι οι Προ-Αδαμίτες έχουν το πάνω χέρι λόγω των προηγμένων τεχνολογιών τους. Ωστόσο, οι Ερπετοειδείς θα κέρδιζαν σιγά-σιγά την άνοδο μετά από μια σειρά « μικρότερων καταστροφών » που ήταν ο προάγγελος ενός ακόμη πιο καταστροφικού γεωλογικού γεγονότος που επρόκειτο να έρθει:

Προφανώς αυτοί οι Προ-Αδαμίτες ήταν σε σύγκρουση με τους Ερπετοειδείς για λίγο. Αυτοί οι Προ-Αδαμίτες δήλωσαν ότι δεν ήταν καθόλου καλά παιδιά, αλλά βρίσκονταν σε κάποιου είδους σύγκρουση με τους Ερπετοειδείς, και στην πραγματικότητα είχαν κρατήσει υπό έλεγχο τους Ερπετοειδείς εδώ στη Γη κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου που είχαν προσγειωθεί εδώ με σύγκρουση.

Υπήρχαν μερικές άλλες μικρότερες καταστροφές που συνέβησαν εκεί που είχαν χάσει τη δύναμή τους και οι Ερπετοειδείς βρίσκουν πάντα την ευκαιρία να επιστρέψουν σε μια στιγμή αδυναμίας.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης καταστροφής (περίπου 13.000 χρόνια πριν) η ήπειρος της Ανταρκτικής ήταν παγωμένη κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής μετατόπισης πόλου, η οποία απέκοψε τα φυλάκια των Προ-Αδαμιτών σε όλο τον κόσμο από την κύρια βάση ισχύος τους.

Τώρα οι Ερπετοειδείς θα γίνουν κυρίαρχοι στις πλανητικές υποθέσεις:
… Αλλά μετά από αυτούς τους κατακλυσμούς που συνέβησαν στη Γη, οι Προ-Αδαμίτες και οι Ερπετοειδείς είχαν κατά κάποιο τρόπο μια εκεχειρία ή μια συνθήκη. Και μετά από αυτό το σημείο, οι Ερπετοειδείς έλεγχαν σχεδόν όλη την Ανταρκτική και οι Προ-Αδαμίτες είχαν μηδενική δυνατότητα πρόσβασης στην αρχαία τεχνολογία τους, τις βιβλιοθήκες τους. Όλα ήταν εκεί κάτω.

Τα υβρίδια των Προ-Αδαμιτών μπόρεσαν να ξεφύγουν από την καταστροφή στα παγκόσμια φυλάκια τους, αλλά αυτά της καθαρής γραμμής αίματος είχαν κολλήσει στην Ανταρκτική στα γιγάντια μητρικά τους πλοία.

Αυτός ο [Προ-Αδαμιτικός] πολιτισμός έλεγχε ολόκληρο τον πλανήτη. Όσο λίγοι πόροι είχαν, μπορούσαν να ελέγξουν τον πλανήτη. Αφού συνέβη αυτός ο τελευταίος κατακλυσμός, κανένας από τους επιζώντες, προ-Αδαμίτες επιζώντες, δεν είχε πρόσβαση στην τεχνολογία τους.

Αναφέραμε λοιπόν την ομάδα που ήταν στην Ασία, την ομάδα των Προ-Αδαμιτών, και υπήρχε μια άλλη στη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική, δεν μπορούσαν πλέον να επισκεφθούν ή να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Ήταν χωρισμένοι.

Τα επιμήκη κρανία που βρέθηκαν στη Νότια και Κεντρική Αμερική ανάγονται στα προ-Αδαμικά υβρίδια που κυβέρνησαν τις αποικίες τους σε αυτές τις περιοχές:

Στη Νότια και Κεντρική Αμερική είναι όπου είχαν δημιουργήσει τους περισσότερους θύλακές τους. Και είχαν στηθεί γύρω από άλλες προ-Αδαμιτικές κατασκευές που τώρα καταστράφηκαν λόγω του κατακλυσμού. Υπήρχαν τεράστιοι σεισμοί που ουσιαστικά ρευστοποίησαν το έδαφος και πολλά από τα κτίρια, ογκώδη κτίρια, μόλις είχαν καταρρεύσει και έπεσαν και βυθίστηκαν στο έδαφος. Έτρεχαν το ημισφαίριο. Ανακάτευαν τη γενετική τους με μερικούς από τους ιθαγενείς της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Γι' αυτό έχουμε επιμήκη κρανία όντα που έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος αλλά διαφορετικό γενετικό μείγμα.

Οι δύο μεγάλες προ-Αδαμιτικές αποικίες, η μία εκτείνεται στην Ασία και την Ευρώπη, ενώ η άλλη περιείχε τη Νότια και την Κεντρική Αμερική, συναγωνίστηκαν μεταξύ τους σε έναν ανταγωνισμό μεταξύ των γραμμών αίματος, που συνεχίζεται σήμερα μέσω δύο μεγάλων φατριών των Illuminati:

Και είχαν πάντα κάποιου είδους ανταγωνισμό μεταξύ αυτών των δύο ομάδων αίματος ακόμη και πριν από τον κατακλυσμό. Όλη αυτή η γραμμή αίματος αυτών των ανθρώπων τύπου Cabal ή Illuminati, εντοπίζουν τις γραμμές αίματος τους μέσω αυτών των Προ-Αδαμιτών.

Αν δεχθούμε ότι οι Ερπετοειδείς είναι μια άλλη εξωγήινη ομάδα που ασκεί μεγάλη επιρροή από τα παρασκήνια, μέσω των δικών τους υβριδίων, τότε μπορούμε να δούμε ότι οι κρυφοί κυβερνήτες της Γης χωρίζονται σε διακριτές φατρίες με μακρά ιστορία συγκρούσεων που προέρχονται από αντιπαλότητες.

Αυτό ίσως δεν φαίνεται πουθενά καλύτερα από ό,τι στο Βιβλίο του Ενώχ, το οποίο περιγράφει διαφορετικές ομάδες «αγγέλων» σε πόλεμο μεταξύ τους. Στη συνέντευξη στο Cosmic Disclosure, ο Goode και ο Wilcock αντάλλαξαν τα ακόλουθα σχετικά με αυτό το θέμα:
David: Στο Βιβλίο του Ενώχ, λοιπόν, περιγράφουν αυτή την ομάδα ως τους έκπτωτους αγγέλους.
Κόρεϊ: Α-χα.
David: Λοιπόν, λέτε αυτοί οι Προ-Αδαμίτες με τα επιμήκη κρανία, ότι αυτή είναι η ιστορία του πεσμένου αγγέλου.
Corey: Είναι η ιστορία των πεσόντων αγγέλων, ναι.


Πολλοί από τους αρχικούς πρόσφυγες Προ-Αδαμίτες βρίσκονται επί του παρόντος σε στάση στα μητρικά τους πλοία θαμμένα κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής:

Λοιπόν, είχαν μια σειρά από όντα που βρίσκονταν σε στάση. Οι πληροφορίες που έλαβα ήταν ότι οι επιζώντες Προ-Αδαμίτες, η γραμμή αίματος που προερχόταν αρχικά από άλλο πλανήτη, είχαν τεθεί σε στάση πριν συμβεί αυτός ο κατακλυσμός πριν από περίπου 12.800 χρόνια. Δεν τους έχουν ξυπνήσει ακόμα. Προσπαθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Στη συνέχεια, ο Goode υπεισέρχεται σε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο «περιορισμένης αποκάλυψης», το οποίο περιλαμβάνει την εξυγίανση του αρχαιολογικού χώρου οποιουδήποτε έχει σχέση με εξωγήινη ζωή:

Τώρα, μια άλλη ενδιαφέρουσα σημείωση, έχουμε αυτούς τους αρχαιολόγους και τους υπαλλήλους διαφόρων πανεπιστημίων που βρίσκονται εκεί κάτω να ανασκάπτουν και να τεκμηριώνουν όλα αυτά, αλλά αυτό που έκαναν, είναι το Cabal, υποθέτω ότι θα πείτε, χρησιμοποίησαν αυτά τα μεγάλα ηλεκτρομαγνητικά υποβρύχια που μίλησα νωρίτερα για να πάρουν πολλά αρχαιολογικά αντικείμενα που είχαν βρει σε άλλες ανασκαφές που κρατούσαν απωθημένα από την ανθρωπότητα, τα είχαν σε τεράστιες αποθήκες.

Πήραν μερικά από αυτά τα τεχνουργήματα στην Ανταρκτική και τα έσπερναν. Και αυτή η μεγάλη ανασκαφή που πρόκειται να δημοσιοποιήσουν αυτοί οι αρχαιολόγοι.

Αφαιρούν επίσης κάθε σώμα που δεν φαίνεται ανθρώπινο. Και πολλά από τα ανθρώπινα σώματα, δεν μοιάζουν σαν να ήταν σκλάβοι. Έχουν χιτώνες που έχουν χρυσή κλωστή υφασμένη στους χιτώνες. Φαίνονται βασιλικά.

Το επόμενο βήμα σε αυτό το σχέδιο περιορισμένης αποκάλυψης, σύμφωνα με τον Goode, είναι να αποκαλυφθεί σιγά-σιγά, σε μια διαδικασία πολλών δεκαετιών, την ύπαρξη μυστικών διαστημικών προγραμμάτων:

Έτσι, σχεδιάζουν να μας δώσουν μια απολυμανθείσα αποκάλυψη, και στη συνέχεια με την πάροδο του χρόνου θα αποκαλύψουν το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα Στρατιωτικού-Βιομηχανικού Συγκροτήματος.

Και αφού το κάνουν αυτό, θα πουν, «Ω, παρεμπιπτόντως, ναι, έχουμε αυτό το αρκετά προηγμένο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα, και ενώ έχουμε πάει σε άλλους πλανήτες, βρήκαμε παρόμοια ερείπια με βρήκαμε στην Ανταρκτική.

Έτσι, θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις πληροφορίες κάτω από δεκαετίες, και όχι αμέσως να μας πουν για τα πλοία που βρήκαν και την υψηλή τεχνολογία και τους μη ανθρώπους.

Αυτό που έχει πει στον Goode και έχει δει προσωπικά στην Ανταρκτική μας λέει πολλά για τη μυστική ιστορία της Ανταρκτικής και τον ρόλο διαφορετικών εξωγήινων ομάδων που έθεσαν τον έλεγχο αυτής της τεράστιας παγωμένης ηπείρου σχεδόν το διπλάσιο από το μέγεθος των χαμηλότερων 48 πολιτειών των ΗΠΑ. Ο Goode μας αφήνει επίσης με μια βαθιά ερώτηση για να συλλογιστούμε: «τι συμβαίνει όταν οι Προ-Αδαμίτες ξυπνούν στους θαλάμους στάσης τους και ανακαλύπτουν ότι ο σημερινός παγκόσμιος πολιτισμός μας είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που μπορεί να επιθυμούν;»

 
Top