Ο 33χρονος δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, είναι παραλήπτης δεκάδων γραμμάτων θαυμασμού...  

Τι κι αν πάγωσε το Πανελλήνιο με την σοκαριστική γυναικοκτονία της άτυχης Καρολάιν, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να έχει ομολογήσει το αποτρόπαιό έγκλημά του, υπάρχει μία γυναίκα που τον βλέπει με αγάπη και δεν διστάζει μάλιστα να το δείξει.

Ο λόγος για μία συγκεκριμένη γυναίκα που δίνει το «παρών» από την πρώτη ημέρα της δίκης, προσπαθώντας να δει από κοντά τον 33χρονο πιλότο.

Την ημέρα της απολογίας του κατάφερε να «τρυπώσει» στη δικαστική αίθουσα για να δει από κοντά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Του έχω γράψει γράμματα. Και ποια γυναίκα δεν θα ήταν ερωτευμένη μαζί του;», έλεγε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη γυναίκα, ο 33χρονος δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς -ο άνθρωπος που επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο αγκαλιάζοντας την πεθερά του και μητέρα του θύματός του- είναι παραλήπτης δεκάδων γραμμάτων θαυμασμού.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» αναφέρουν πως από τον περασμένο Ιούνιο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει γίνει αποδέκτης αρκετών γραμμάτων γυναικών, που δηλώνουν τον θαυμασμό τους (!), χωρίς όμως τα γράμματα αυτά να φτάνουν στα χέρια του, αφού, σύμφωνα με το άρθρο 23 του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας των φυλακών, «η επικοινωνία των κρατουμένων με αλληλογραφία πραγματοποιείται με τα άτομα του οικογενειακού και κοινωνικού περιβάλλοντός τους, καθώς και με συνηγόρους, δημόσιες εθνικές Αρχές, διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις που έχουν αναλάβει ή υπερασπίζονται τα συμφέροντα των κρατουμένων».
 
Top