Ο Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Ιασώ, Σταύρος Τσιριγωτάκης διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα ‘’Σύγχρονη προσέγγιση του Καρκίνου Θυρεοειδούς’’.

Με πολύ ενδιαφέρον τα βλέμματα μας, θα στραφούν προς τα νέα δεδομένα που θα αναλύσουν εξαιρετικοί ομιλητές. Την Ημερίδα έχουν υπό την αιγίδα τους όλες οι Επιστημονικές Εταιρείες που ασχολούνται με τις παθήσεις θυρεοειδούς. Ομιλητές είναι οι καλύτεροι στον καρκίνο θυρεοειδούς Έλληνες Καθηγητές Ενδοκρινολόγοι, Ακτινολόγοι, Παθολογο-ανατόμοι, Χειρουργοί και Πυρηνικοί. Καθηγητές από το εξωτερικό επίσης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Σταύρο Τσιριγωτάκη και θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, μαζί με τους Έλληνες γιατρούς. Ένας από αυτούς, είναι ο κορυφαίος Χειρουργός Θυρεοειδούς σε παγκόσμιο επίπεδο, Paolo Miccoli, εφευρέτης μάλιστα της ελάχιστα επεμβατικής και της ρομποτικής θυρεοειδεκτομής που έρχεται να τιμήσει με την παρουσία του τον Σταύρο Τσιριγωτάκη.

Ένα μεγάλο μπράβο, αξίζει σε διοργανωτές και ομιλητές για την οργάνωση και διενέργεια αυτής της Ημερίδας!

Σκοπός της Ημερίδας είναι κάθε ασθενής να έχει εξατομικευμένη διάγνωση αλλά και εξατομικευμένη (customized) χειρουργική επέμβαση. Δηλαδή ενώ δύο ασθενείς μπορεί να έχουν τον ίδιο τύπο κακοήθειας θυρεοειδούς, εντούτοις να χρειάζονται διαφορετικό τύπο χειρουργικής επέμβασης και ο μόνος που ωφελείται από αυτό είναι μόνο ο ασθενής, αφού θα έχει μεγαλύτερη επιβίωση και καλύτερη ποιότητα ζωής.


 
Top