Η αντίδραση στη δολοφονία της δημοκρατίας και των ελευθεριών μπορεί και πρέπει να... εκφρασθεί αγωνιστικά στους δρόμους, να εξελιχθεί σε έναν καθολικό παλλαϊκό ξεσηκωμό. Ιδίως, το τελευταίο μέτρο για πρόστιμο κάθε μήνα 100 ευρώ στους άνω των 60 ανθρώπους που δεν εμβολιάζονται, είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι της πορείας προς τον ολοκληρωτισμό  να ξεχειλίσει.   
- Να προχωρήσουμε από σήμερα  σε μαζικές γενικές συνελεύσεις σε σχολεία, σωματεία, χώρους δουλειάς, σχολές και συνελεύσεις κατοίκων σε γειτονιές και πόλεις  εκτός Αθήνας.
- Να απαιτήσουμε από όλα τα συνδικάτα και φορείς να καταδικάσουν το  φασιστικό μέτρο των 100 ευρώ αλλά και όλα τα μέτρα υποχρεωτικότητας. - Να συνδέσουμε την οργή για την δυστοπία και τον νέο ολοκληρωτισμό, με την αντίσταση και τον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών, στους οποίους συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα .
- Να αντισταθούμε στον ώμο εκβιασμό και την οικονομική εξόντωση  των παππούδων και των πατεράδων μας
- Η κυβέρνηση του ολοκληρωτισμού και οι πολιτικές της πρέπει να ανατραπούν  κάτω από την μαζική κινητοποίηση και την ευρύτατη κοινωνική πίεση.
- Καμιά ανοχή απέναντι στις πολιτικές του κοινωνικού διχασμού, του κοινωνικού αποκλεισμού, των κοινωνικών διαιρέσεων και του κοινωνικού αυτοματισμού
- Με ενότητα και κοινωνική αλληλεγγύη, για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική απειλή και παράλληλα να σώσουμε την ζωή, να παραμείνουμε άνθρωποι.
- Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Όλοι στην διαδήλωση του Σαββάτου. Να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
.-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/12/21 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.30 ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ (ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ) ΕΞΟΔΟΣ - ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ -ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ  
ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΎΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
"Κίνηση για την Ελευθερία"

 
Top