Η πρώτη υπόθεση Vaccine Murder (δολοφονία με εμβόλιο) στον κόσμο κατατέθηκε κατά των Bill Gates και Adar Poonawalla, στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας. 

[Kiran Yadav Vs. State and ors.Criminal Writ Petition (St.) 18017 of 2021]

Ο αναφέρων (Petitioner) ζήτησε τη δίωξη του κατασκευαστή της AstraZeneca (Covishield) Bill Gates, του συντρόφου του Adar Poonawalla και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετών που εμπλέκονται στη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω εμβολιασμού.

Ο αποθανών έκανε το εμβόλιο Covishield πιστεύοντας στην ψευδή αφήγηση ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές και επίσης λόγω της απαίτησης συμμόρφωσης που ορίζεται από τους Σιδηροδρόμους (Railways) ότι θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν μόνο διπλά εμβολιασμένα άτομα.

Η Επιτροπή AEFI (Adverse Event Following Immunisation) της κυβέρνησης της Ινδίας (Ανεπιθύμητη Ενέργεια Μετά τον Εμβολιασμό) παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος του Dr.SnehalLunawat οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield. Η εν λόγω έκθεση αποκάλυψε την αναλήθεια του ισχυρισμού του συνδικάτου εμβολίων ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

Ο αναφέρων ζήτησε $ 134 εκατομμύρια USD, αποζημίωση και έχει ζητήσει προσωρινή αποζημίωση 13,4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Ο αναφέρων έχει επίσης αναζητήσει το Lie Detector, το Narco Analysis Test (ναρκοανάλυση και ανιχνευτή ψέυδους) για τον κατηγορούμενο Bill Gates και τους άλλους.

Σε μια προηγούμενη υπόθεση ενώπιον του Αμερικανικού Δικαστηρίου σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων MR, το Δικαστήριο επιδίκασε στο θύμα 101 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για επακόλουθη ζημιά που προκλήθηκε από εμβολιασμό κατά της ιλαράς.

=========
Οι Ινδοί δικηγόροι αναφέρονται επίσης στην υπόθεση της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας GlaxoSmithKline (GSK), στην οποία το FBI ερευνούσε για λογαριασμό του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Η GSK έπρεπε να πληρώσει 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για παραπλανητική περιγραφή των παρενεργειών των φαρμάκων της και ότι έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές των Αμερικανών.

[σχετικό δημοσίευμα July 2, 2012
GlaxoSmithKline to Plead Guilty and Pay $3 Billion to Resolve Fraud Allegations and Failure to Report Safety Data
https://www.justice.gov/opa/pr/glaxosmithkline-plead-guilty-and-pay-3-billion-resolve-fraud-allegations-and-failure-report]

Η παράνομη προώθηση ορισμένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων από την εταιρεία, η αποτυχία της να αναφέρει ορισμένα δεδομένα ασφάλειας και η αστική της ευθύνη για εικαζόμενες ψευδείς πρακτικές αναφοράς τιμών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται περαιτέρω ότι η GlaxoSmithKline (GSK) χρηματοδότησε προγράμματα δείπνου, μεσημεριανού φαγητού προγράμματα, προγράμματα σπα και παρόμοιες δραστηριότητες για την προώθηση της χρήσης του Paxil σε παιδιά και εφήβους.

Η GSK πλήρωσε έναν ομιλητή για να μιλήσει σε ένα ακροατήριο γιατρών και πλήρωσε για το γεύμα ή τη θεραπεία σπα για τους γιατρούς που παρακολούθησαν.

Μεταξύ 2001 και 2007, η GSK απέτυχε να συμπεριλάβει ορισμένα δεδομένα ασφάλειας σχετικά με το Avandia, ένα φάρμακο για τον διαβήτη.

Οι πληροφορίες που λείπουν περιελάμβαναν δεδομένα σχετικά με ορισμένες μελέτες μετά την κυκλοφορία, καθώς και δεδομένα σχετικά με δύο μελέτες που πραγματοποιήθηκαν ως απάντηση στις ανησυχίες των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών σχετικά με την καρδιαγγειακή ασφάλεια του Avandia.

Από το 2007, ο FDA έχει προσθέσει δύο προειδοποιήσεις μαύρου κουτιού στην ετικέτα Avandia για να προειδοποιεί τους γιατρούς σχετικά με τον πιθανό αυξημένο κίνδυνο (1) συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας και (2) εμφράγματος του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή).

Περιλαμβάνει επίσης ισχυρισμούς ότι η GSK κατέβαλε μίζες σε επαγγελματίες υγείας για να τους παρακινήσει να προωθήσουν και να συνταγογραφήσουν αυτά τα φάρμακα καθώς και τα φάρμακα Imitrex, Lotronex, Flovent και Valtrex.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται ότι αυτή η συμπεριφορά προκάλεσε την υποβολή ψευδών ισχυρισμών σε ομοσπονδιακά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης.

Ο κατάλογος των καταγγελιών σε αυτή την υπόθεση ήταν μακρύς και δείχνει τις πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φαρμακευτικοί κολοσσοί για να κυριαρχήσουν στην αγορά.

=====
Συνταγματική έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου (Constitution Bench of Supreme Court) της Ινδίας στην υπόθεση Anita Kushwaha (2016) 8 SCC 509, κατέστησε σαφές ότι τα δικαιώματα των Ινδών δεν είναι λιγότερα από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στην Ινδία αναμένεται να υποβληθούν σύντομα αιτήσεις αποζημίωσης.

Η απόφαση στην υπόθεση Montgomery's [2015] UKSC 11, Airdale NHS Trust Vs. Bland (1993) 1 All ER 821, Common Cause Vs. Union of India (2018) 5 SCC 1 και Registrar General Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130 και επίσης η Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, 2005, καθιστούν σαφές ότι, πριν χορηγηθεί εμβόλιο ή οποιαδήποτε θεραπεία σε ένα άτομο, θα πρέπει να ενημερωθεί για τις παρενέργειες του φαρμάκου και επίσης για τα διαθέσιμα εναλλακτικά ένδικα μέσα.

Εάν κάποιο άτομο εμβολιαστεί ενώ έχουν αποσιωπηθεί τα γεγονότα ή έχουν γίνει ψευδείς ισχυρισμοί ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, αυτό ισοδυναμεί με τη συγκατάθεση που ελήφθη υπό εξαπάτηση.

Στην Ινδία, ο εμβολιασμός με εξαπάτηση ή με εξαναγκασμό ή με την επιβολή υποχρεωτικών όρων αποτελεί αστικό και ποινικό αδίκημα. Λόγω αυτής της νομικής κατάστασης, κάποιος δύναται επίσης να κινηθεί εναντίον εμπλεκομένων υπαλλήλων που διαφήμιζαν τον εμβολιασμό ως εντελώς αβλαβή. [Γενικός Γραμματέας Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130]

Με βάση την προαναφερθείσα νομική θέση, ο αναφέρων ζήτησε την εγγραφή ενός F.I.R. σύμφωνα με το Άρθρο 52, 115, 302, 409, 120(B), 420, 34, 109 κ.λπ. της IPC και το άρθρο 51(β), 55 του νόμου για τη διαχείριση καταστροφών, 2005 κατά των ενδιαφερομένων υπαλλήλων που διακινούσαν τα εμβόλια ως απολύτως ασφαλή .

Ο Bill Gates και ο Adar Poonawalla, οι εταίροι στην κατασκευή του εμβολίου Covishield (AstraZeneca) κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε συνωμοσία.

Στην Ινδία, το άτομο που επιτρέπει την εσφαλμένη εμπορία του προϊόντος του θεωρείται επίσης ένοχο λόγω της πράξης ανάθεσης και παράλειψής του. Από αυτή την άποψη, οι διατάξεις του Άρθρου 120(B), 34, 109 κ.λπ. της IPC προσελκύονται για να καταστήσουν τον Bill Gates και τον Adar Poonawalla ένοχους για μαζικές δολοφονίες, δηλαδή το Άρθρο 302, 115, κ.λπ. του IPC.

Τα ζητούμενα (prayers) στην αναφορά διαβάζονται ως εξής.

«i) C.B.I. πρέπει να χειριστεί αυτή την αναφορά ως F.I.R. και να διώξει τον δράστη όπως έγινε από το Hon’ble Supreme Court στην υπόθεση Noida Entrepreneurs Association Vs. Noida (2011) 6 SCC 508 και ακολούθησε αυτό το Hon’ble Court στην υπόθεση μεταξύ Param Bir Singh κατά Πολιτείας της Μαχαράστρα, 2021 SCC OnLineBom 516.

ii) Β.Ι. να λάβει περαιτέρω οδηγίες να ξεκινήσει αμέσως την ανάκριση του κατηγορουμένου και να χρησιμοποιήσει επιστημονικά τεστ όπως το Lie Detector Test, το Brain Mapping Test και το Narco Analysis Test για να αποκαλύψει την πλήρη συνωμοσία και να σώσει τη ζωή του Ινδού Πολίτη.

iii) Κατεύθυνση προς τον Εναγόμενο Νο. 1, δηλαδή την Πολιτεία της Μαχαράστρα να καταβάλει προσωρινή αποζημίωση Rs. 100 crores στον αναφέροντα και στη συνέχεια να τα ανακτήσει από τους ένοχους υπαλλήλους που ευθύνονται για τον θάνατο του πολίτη από την αναφερόμενη ως εσκεμμένη και παράνομη πράξη διάπραξης και παράλειψης.»

Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, λαμβάνοντας υπόψη τις αποδείξεις της εξαιρετικής φύσης, ο Bill Gates και ο Adar Poonawalla θα τιμωρηθούν με τη θανατική ποινή.

Ο αναφέρων βασίστηκε επίσης στα ποινικά προηγούμενα του Μπιλ Γκέιτς για τη δολοφονία 8 κοριτσιών με μη εξουσιοδοτημένη δοκιμή εμβολίων HPV στην Ινδία και την απόφαση του Συντάγματος του Ανώτατου Δικαστηρίου στην υπόθεση Kalpana Mehta (2018) 7 SCC 1, που αποτελεί ισχυρή απόδειξη εναντίον του Μπιλ Γκέιτς και του συνδικάτου των εμβολίων του.

Ο αναφέρων (Petitioner) αναφέρθηκε επίσης στις αποδείξεις του απαίσιου σχεδίου του Μπιλ Γκέιτς στο πρόγραμμα πολιομυελίτιδας που κατέστρεψε τις ζωές 4,5 χιλιάδων παιδιών στην Ινδία καθώς υπέφεραν από παράλυση νέου τύπου. Αυτό είναι επίσης μια πρόσθετη απόδειξη της διεστραμμένης και εγκληματικής νοοτροπίας του Μπιλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπιλ Γκέιτς να πάρει εγγύηση για την υπόθεση και όλα τα κινητά και ακίνητα των κατηγορουμένων θα κατασχεθούν σύντομα.

Διάφορες κοινωνικές οργανώσεις και απλοί άνθρωποι αποφάσισαν να ασκήσουν το δικαίωμα του πολίτη να συλλάβει τους κατηγορούμενους όπως προβλέπεται στο άρθρο 43 του Cr.P.C. Σύμφωνα με την εν λόγω ενότητα, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να συλλάβει τον Bill Gates, τον Adar Poonawalla και άλλους κατηγορούμενους και να τους παραδώσει στην αστυνομία.

Πρόσφατα στην Αυστραλία κατατέθηκαν περίπου 10.000 αιτήσεις αποζημίωσης κατά του τραυματισμού από το εμβόλιο.

Σύνδεσμος: https://www.smh.com.au/politics/federal/more-than-10-000-australians-have-filed-coronavirus-vaccine-injury-claims-20211115-p598yy.html

Στην Ινδία, χιλιάδες υποθέσεις θα αρχειοθετηθούν σύντομα, όπως ενημέρωσε ο Adv. Ishwarlal Agarwal, Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Συντονισμού του Ινδικού Δικηγορικού Συλλόγου.
25-11-21

https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/
==========

Η κυβερνητική επιτροπή της Ινδίας για τις "Επιβλαβείς παρενέργειες του εμβολίου" (AEFI) επιβεβαίωσε πρόσφατα την άμεση σύνδεση με έναν εμβολιασμό Covishield σε έναν άλλο θάνατο: το θύμα ήταν ένας 33χρονος

Η σχετική αναφορά αποκαλύπτει τον ψευδή ισχυρισμό του συνδικάτου εμβολίων ότι οι θεραπείες για τον Covid-19 είναι απολύτως ασφαλείς. Η οικογένεια αυτού του θύματος έκανε τα πάντα για να επιλύσει το θέμα. Ακόμη και ο ΠΟΥ έπρεπε να παρέμβει .
==================
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα εξετάσει τον θάνατο Ινδού γιατρού μετά από δόση Covishield
29 Απριλίου 2021

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άρχισε να ερευνά μια περίπτωση 32χρονου γιατρού στην Ινδία, ο οποίος πέθανε μερικές εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου για τον Covid-19, δήλωσαν αξιωματούχοι του ΠΟΥ.

Η Snehal Lunawat, η οποία εργαζόταν ως λέκτορας στο Nasik , έλαβε το Covishield τον Ιανουάριο και πέθανε την 1η Μαρτίου λόγω θρόμβωσης του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου, αιμορραγίας στον εγκέφαλο και θρομβοπενίας.

Ο αδερφός της Shubham Lunawat είπε ότι η κατάσταση της αδερφής του ταίριαζε με τις «πολύ σπάνιες περιπτώσεις συγκεκριμένων εμβολικών και θρομβωτικών επεισοδίων σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων (θρομβοπενία) και σχετική αιμορραγία» και θα μπορούσε πιθανώς να συνδεθεί με το εμβόλιο.

Ωστόσο, είπε, ο θάνατος της Snehal δεν αναφέρθηκε κατάλληλα εντός του συστήματος παρακολούθησης AEFI (ανεπιθύμητη ενέργεια μετά τον εμβολιασμό) και επομένως μπορεί να μην έχει διερευνηθεί μέσω των διαδικασιών που ισχύουν, παρά τις καλύτερες προσπάθειες της οικογένειας να αναφέρει το σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν και αργότερα τον θάνατό της σε διάφορες αρχές καθώς και στον κατασκευαστή εμβολίων Serum Institute of India . Εξ ου και η απόφαση να προσεγγίσουμε τον ΠΟΥ.

Read more at:
https://economictimes.indiatimes.com/industry/healthcare/biotech/pharmaceuticals/who-to-look-into-death-of-indian-doctor-after-jab/articleshow/82298283.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
======================

Συνδικάτο Gates στην Ινδία
Ο συν-κατηγορούμενος Poonawalla είναι Διευθύνων Σύμβουλος του "Serum Institute of India" (SII), μιας φαρμακευτικής εταιρείας που παράγει πολλά εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του 50 τοις εκατό των εμβολιασμών για βρέφη και παιδιά παγκοσμίως.

Η ομάδα έλαβε από το Ίδρυμα Bill Gates - μέσω της συμμαχίας εμβολιασμών GAVI - 300 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την παραγωγή ορών Covid-19 , πιο πρόσφατα τον Σεπτέμβριο του 2020. Σε συνεργασία με τη Βρετανική/Σουηδική φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, το «Covidshield» παράγεται εκεί με άδεια.

Ομοίως, η θεραπεία Covid-19 "Novavax" και "Covi-Vac" για τη ρινική θεραπεία Covdi-19. Η εταιρεία κατασκευάζει επίσης το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V με άδεια για την Ινδία.

====
IBA: δικαστικός έλεγχος και ενημέρωση πολιτών
Η Ινδική IBA είναι μια ένωση δικηγόρων που υποστηρίζουν τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στο ινδικό δικαστικό σώμα. Το επίκεντρο είναι η διατήρηση του κράτους δικαίου, με το δικαστικό σώμα να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο.

Δημοσιεύει τακτικά νομικές πληροφορίες και παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη σε δικηγόρους και απλούς ανθρώπους στον αγώνα για δικαιοσύνη, παρακολουθεί διάφορες αποφάσεις που επηρεάζουν την κοινωνία θέτοντας προηγούμενα για μελλοντικές υποθέσεις.

Αυτά τα ευρήματα δημοσιεύονται για να εκπαιδεύσουν τη νομική συνείδηση ​​του κοινού και επίσης να δώσουν τη δυνατότητα στους απλούς ανθρώπους να κάνουν κατανοητές τις περίπλοκες νομικές διαδικασίες.

Η IBA καθιστά σαφές ότι τα δικαιώματα των Ινδών δεν αξίζουν λιγότερο από ό,τι για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αντίστοιχα, παρόμοιες περιπτώσεις, για παράδειγμα στις ΗΠΑ, είναι επίσης σημαντικές για αξιολόγηση στην Ινδία.

Η απόφαση είναι πιθανό να προκαλέσει μια πλημμύρα αξιώσεων για αποζημιώσεις. Η IBA αναφέρεται σε περαιτέρω δικαστικές αποφάσεις από το 1993 και στη «Διακήρυξη της UNESCO για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» του 2005.
πηγή 6-12-21

https://www.pravda-tv.com/2021/12/brisanter-fall-fuer-indisches-hoechstgericht-weltweit-erste-impfmord-klage-gegen-bill-gates/

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ
 
 
Top