«ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!», τιτλοφορεί ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για απόκρυψη στοιχείων σχετικά με την αναλογία θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός γράφει:

«Πριν τρεις μέρες ζήτησα από τον ΕΟΔΥ και τον πρόεδρο του, προκειμένου να ετοιμαστώ για την ομιλία που έκανα στη Βουλή να μου δώσει κάποια στοιχεία που αφορούν τους θανάτους εμβολιασμένων και μερικώς εμβολιασμένων από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα.

»Στην πρώτη επικοινωνία με τη γραμματεία του προέδρου του ΕΟΔΥ και τον ίδιο υπήρξε η διάθεση να μου δωθούν σε λίγες ώρες, μετά ζητήθηκε και ορθώς να στείλω μια επιστολή πράγμα που έκανα και η διαβεβαίωση ήταν πως θα μου τα έδιναν άμεσα.

»Λίγη ώρα πριν την ομιλία μου στη Βουλή μου απεστάλησαν κάποια στοιχεία που αφορούσαν τους θανάτους μέχρι 7 Νοεμβρίου τα οποία με τη σύγκριση των στοιχείων που είχε δημοσιεύσει ο κύριος Τσιόδρας στις 10 Οκτωβρίου οδήγησαν στο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ συμπέρασμα που παρουσίασα στην ομιλία μου στη Βουλή πως από 10 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 7 Νοεμβρίου 2021 σε σύνολο 1.118 θανάτων ασθενών COVID-19, οι 346 αφορούσαν ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!(30,9%)

»Προσέξτε τώρα τη συνέχεια!

»Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Ζαουτη, άρχισε να μου τα μασάει “τα φτιάχνουν οι στατιστικοί”, “θα σας τα δώσουνε πλήρη για να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα”, “αύριο πρωί θα τα έχετε” κλπ κλπ και την επόμενη μέρα….

»Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΟΥΤΗ:
»”Για να σας δώσουμε τα στοιχεία πρέπει να κάνετε ερώτηση στη Βουλή γιατί αλλιώς θα είναι διακριτική μεταχείριση”!!!!!!!!!!

»ΔΗΛΑΔΗ, Προφανώς το σύστημα ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε., μετά το θόρυβο που δημιούργησαν τα στοιχεία που ανέφερα που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα πως το “εμβόλιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ΔΕΝ χρειάζονται ΜΕΘ, φάρμακα και γιατροί”, επέβαλλε στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!!!!

»ΑΚΟΥ με καλά ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
»Η αλήθεια δεν κρύβεται!
»Τα στοιχεία θα τα βρούμε και θα δημοσιοποιηθούν!
»Το καθεστώς σου που απαγορεύει σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου να πάρει στοιχεία από δημόσιο οργανισμό γιατί αποκαλύπτουν την ΚΑΤΑΔΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ διαχείριση της πανδημίας πνέει τα λοίσθια του!! (γι’ αυτό γίνεται και επικίνδυνο για το λαό και τη χώρα).

»ΥΓ. Κύριε Τασουλα, πρόεδρε της Βουλης θα πάρετε θέση στο πρωτοφανές γεγονός της ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ και Καθυστέρησης στην ενημέρωση Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου;;», καταλήγει ο κ. Πολάκης και αναρτά και τρεις φωτογραφίες:

«Φωτό 1 τα στοιχεία Τσιόδρα
»Φωτό 2 Τα στοιχεία που έστειλε ο ΕΟΔΥ
»Φωτό 3 Η επιστολή που έστειλα στον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ».

 
Top