Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ

Κριός

Είσαι διατεθειμένη σήμερα να υπακούσεις το ένστικτό σου και θα σε ωφελήσει, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε αρμονία. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να κατανοήσεις καλύτερα τους ανθρώπους, όχι μέσω ανάλυσης αλλά μέσω της διαίσθησής σου. Τα οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν μέσω ασυνήθιστων, κρυφών ή απροσδόκητων καναλιών. Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τη φαντασία κι έτσι αν κινηθείς σωστά θα μαγέψεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να πατάς στη γη.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες τονίζουν όμορφα τη διαίσθησή σου και οι δυνάμεις έλξης σου είναι ισχυρές. Ακόμη και χωρίς να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες φαίνεται να φτάνεις σε ένα σημείο κατανόησης για τα πρόσφατα γεγονότα ειδικά γύρω από τις σχέσεις σου. Οι φιλίες φαίνονται υποστηρικτικές για τα όνειρα και τους στόχους. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου και ευνοεί τα επαγγελματικά. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά χρώμα.

Δίδυμοι
Ενώ η Σελήνη κινείται στο σταθερό, προβλέψιμο ηλιακό 2ο οίκο σου οι σημερινές μετακινήσεις μπορούν να αναδείξουν τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, καθώς η φαντασία σου ανεβαίνει στα ύψη. Φαίνεται ότι φτάνεις σε λύσεις ενστικτωδώς και όχι απαραίτητα με τη λογική. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ασυνήθιστες συνθήκες που σε συνδέουν με τους κατάλληλους ανθρώπους, έργα και πληροφορίες ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και υγείας. Εκμεταλλεύσου σωστά το κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκουσε και ακολούθησε το ένστικτό σου.


Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για συμπόνια, συγχώρεση και γοητεία. Η Σελήνη μεταφέρεται στο ζώδιό σου φέρνοντας περισσότερο χρώμα στον συναισθηματικό κόσμο σου. Η καλοσύνη είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου αυτή τη στιγμή και φαίνεται να μπορείς να προσελκύεις όποιον και ό,τι θέλεις. Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να βρίσκονται σε αρμονία με τα ζώδια του νερού μπορείς να συγχωρέσεις.

Λέων

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου και οι ανάγκες σου για μια απόδραση μεγαλώνουν. Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να κινούνται σε αρμονία μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Η συμπόνια ρέει πιο φυσικά και ήρεμα και είσαι ανοιχτή στο να δεις τη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για αποφάσεις ή ενέργειες στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Παρθένος
Η ανταλλαγή ιδεών είναι ιδιαίτερα ευχάριστη καθώς η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα, ενισχύοντας την ανάγκη σου να επιδιώξεις τους στόχους ευτυχίας σου. Επίσης η Αφροδίτη κινείται σε μια αρμονία με τον Ποσειδώνα και δείχνεις κατανόηση στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου. Η αποδοχή, η συζήτηση και η ανατροφοδότηση μιας σχέσης σε βοηθά να χαλαρώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά χρώμα και ενδιαφέρον.

Ζυγός
Οι ενέργειες της ημέρας ξεσηκώνουν τη φαντασία σου και εκτιμάς τα πραγματικά ωραία στη ζωή. Μπορεί ακόμα να νιώσεις ότι τα πράγματα μπαίνουν μαγικά στη θέση τους. Παρόλα αυτά η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος υπενθυμίζοντάς σου τις ευθύνες και τα καθήκοντα. Οι ιδέες γύρω από τα χρήματα και τα επιχειρηματικά σχέδια σου είναι χρυσές. Αφοσιώσου ολοκληρωτικά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τον εαυτό σου και μην τον χαραμίζεις.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τα πνευματικά και κοινωνικά στοιχεία της ζωής σου. Η Αφροδίτη κινείται σε μια αρμονία με τον Ποσειδώνα ρίχνοντας μαγεία στις αλληλεπιδράσεις σου. Επίσης η Σελήνη κινείται στον πνευματικό σου τομέα στρέφοντας την προσοχή σου στα υψηλότερα ιδανικά σου. Κάποια συναισθηματική απόσταση μπορεί να σε βοηθήσει να αξιολογήσεις και να απολαύσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Προσελκύεις εύκολα θαυμαστές.

Τοξότης
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου για μερικές μέρες και η συναισθηματική σου ζωή γίνεται πιο πολύχρωμη και ισχυρότερη. Ο εσωτερικός, φανταστικός κόσμος σου είναι ζωντανός με την Αφροδίτη να οδηγείται σε μια αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Είσαι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση για να κατανοήσεις τους άλλους και να αξιοποιήσεις τη σοφία σου. Μια σημαντική συνάντηση ή η κατανόηση ενός σημαντικού συμβάντος που συμβαίνει στα παρασκήνια θα σου αποκαλύψει νέες ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται πολύχρωμη.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου αναδεικνύοντας την ανάγκη σου για περισσότερη αρμονία στον συναισθηματικό κόσμο σου. Ευτυχώς ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει βοηθώντας να ηρεμήσεις και να εξομαλύνεις τη ζωή σου με λεπτούς και επιδέξιους τρόπους. Εάν πρέπει να χτίσεις γέφυρες με συναδέλφους ή αγαπημένα πρόσωπα, ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή να το κάνεις. Στα εργασιακά εκτίμησε τα θετικά και όχι τα δύσκολα.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αφήσεις πίσω σου το άγχος και στην πραγματικότητα η απομάκρυνση της έντασης ή το καθάρισμα του μυαλού σου μπορεί να είναι εξαιρετικά ανταποδοτικό. Αποκτάς νέα οπτική σε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα και δίνεις λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον είτε μέσα από νέες δραστηριότητες ή νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ζωτικής σημασίας για να έχεις ενδιαφέρουσες ιδέες και να εκφραστείς ακόμα και με τον Ερμή ανάδρομο. Η μέρα είναι εξαιρετική για αποδοχή, κατανόηση και συγχώρεση. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια σημαντική αποκάλυψη έτσι ώστε να εμπιστευτείς το σύμπαν να σε πάει εκεί που πρέπει. Οι δυνάμεις έλξης είναι ισχυρές κι αυτό ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή.
 
Top