ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
1η ΑΝΤΙ – ΔΕΘ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 15:00 

Οι περισσότεροι Έλληνες συμφωνούμε πως η πορεία της Χώρας μας δεν βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο ενοποίησης τριών μεγάλων κρίσεων. Υγειονομική, οικολογική και οικονομικοκοινωνική κρίση μας απειλούν.
Οι εσφαλμένες πολιτικές που εφαρμόζονται για χρόνια οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε μαρασμό και την εθνική οικονομία σε κατάρρευση με υπέρμετρη συσσώρευση δημοσίου και ιδιωτικού χρέους. Ελλοχεύουν δε πάντοτε οι κίνδυνοι στα εθνικά μας θέματα. Το ερώτημα δεν είναι πια το «τί συμβαίνει;», αλλά το «τί κάνουμε;». Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.
Προβάλλει εμπρός μας η ανάγκη συναίνεσης σε ένα Ελληνικό Σχέδιο Σωτηρίας.
Εμείς λοιπόν, δεκατρείς Έλληνες, ενεργοί πολίτες και κοινωνοί της ελληνικής πραγματικότητας, προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με διαφορετικές κοινωνικές και επαγγελματικές αναφορές, έχουμε βρει κοινό τόπο σε τρία αιτήματα, που ενώ εθεωρούντο αυτονόητα, σήμερα βρίσκονται υπό διακινδύνευση: Περισσότερη Δημοκρατία, Μεγαλύτερη Κοινωνική Ευαισθησία, Προστασία της Πατρίδας (ως φυσικού περιβάλλοντος και γεωγραφικού χώρου, αλλά και κυρίως ως εθνικής ταυτότητας.
Γι’ αυτό και στο όνομα όλων,
σας καλούμε σε μια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ /ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τίτλο «1Η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ» στο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, (MS GARDEN, 3ος όροφος, Αθηνάς 1 και Ερμού), την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00. 
Δεν θα ακούσετε μόνο κριτική, αλλά κυρίως θετικές προτάσεις για το μέλλον του τόπου μας. Είναι το Πρώτο μας Βήμα: ενδυναμώνουμε τις εκτός παραδεδομένου πολιτικού συστήματος φωνές. Να γίνουμε Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, για το καλό όλων των Ελλήνων.
 Σας περιμένουμε 

Βαλάνη Στέλλα (Δικηγόρος / ΔΣΘ)
Δημητριάδης Παύλος (Εκδότης Deal News, Οικονομολόγος)
Καζάκης Δημήτρης (Πρόεδρος ΕΠΑΜ)
Καραχάλιος Νίκος (Πολιτικός Επιστήμων, dimokrates.gr)
Δρ. Κούβελας Δημήτρης (Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ)
Μαντάς Παναγιώτης (Μέλος Δ.Ε. ΔΗΚΚΙ / Ιατρός)
Νικολόπουλος Νίκος (Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος)
Ντινόπουλος Αργύρης (πρ. ΥΠΕΣ / Βουλευτής / Δήμαρχος / Δημοσιογράφος)
Δρ. Παυλίδης Γιώργος (Καθηγητής Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών)
Πλαστήρας Δημήτρης (Εκπρόσωπος Πολιτικής Συμμαχίας)
Δρ. Τόμπρας Κυριάκος (Οικονομομολόγος, Πρόεδρος ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ)
Τσιτουρίδης Σάββας (Πρόεδρος Κόμματος Ελλήνων Ριζοσπαστών)
Χρήστου Γιώργος (Πολιτικός Επιστήμων / Πρόεδρος Κίνησης ΕΜΠΡΟΣ / κάτοικος Β. Εύβοιας)


 
Top