Periklis Bozinakis
Από το "ας πρόσεχαν" του Ντήλερ Σημίτη στο "είναι ατομική σας ευθύνη" της Θείας Τσιόδρα.
Τι να γίνεται αυτή η ψυχή...
Τα τελευταία νέα του ήταν προ δύο μηνών, όταν παραλίγο να τον λυντσάρουν ασθενείς στο Αττικό Νοσοκομείο, θορυβημένοι από τις παρενέργειες των δήθεν "εμβολίων" που τους... έστειλαν εκεί.
"Το γνωρίζατε από την αρχή ότι είναι δική σας επιλογή το εμβόλιο. Είναι ατομική σας ευθύνη" τους είπε αμυνόμενος (και χεσμένος πάνω του) ο "ειδικός" στη μπίζνα των εποχικών σκευασμάτων.
Κατανοητό;
Τώρα που οι δηθεν "εμβολιασμένοι" είναι πλειοψηφία στις ΜΕΘ, τώρα που διεθνώς καταγράφεται όχι μόνο η αναποτελεσματικότητα των πειραματικών σκευασμάτων αλλά και η επικινδυνότητά τους, τώρα που ο φόβος που διέσπειραν ορισμένοι επιστρέφει σ΄αυτούς ως τρόμος, τώρα θυμήθηκαν να σκίσουν τις κυλότες τους και να κραυγάσουν διαμαρτυρόμενοι. Την πατήσατε. "Μα αφού εσείς μας είπατε να εμβολιαστούμε" λέει ο τηλε-λοβοτομημένος.
"Κι αν εμείς σας λέγαμε να πέσετε από την ταράτσα, θα πέφτατε;" του απαντάει η Χούντα
.

(ΥΓ.: Για να μην ξεχνιόμαστε, ο κύριος Τσιόδρας είναι χωμένος σε κάθε φάμπρικα και κάθε αρπαχτή εποχικών "εμβολιασμών" από αρχαιοτάτων χρόνων, απλά ως ποντικομαμή βρίσκεται συνήθως στο παρασκήνιο. Συνεργός του Αβραμόπουλου επί μπίζνας Η1Ν1, όταν η υπουργάρα είχε παραγγειλλει 16 (δεκαέξι !!!) εκατομμύρια "εμβόλια" γρίπης για πληθυσμό 10 εκατομμυρίων κατοίκων! Και αναγκάστηκαν να τα πετάξουν, και τους πηδήξανε οι εργοδότες τους, οι πολυεθνικές. Το καταλάβαμε, ή να το ζωγραφίσω με έντονα χρώματα;)
Την εκπληκτική εικόνα την εντόπισα στο προφίλ της Penny Papaioannou
 
Top