Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα Καταστήματα Κράτησης της Χώρας!!!!
Εν μέσω πανδημίας κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να καταστρατηγήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης της χώρας μας.


Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρουράς, στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, Υποστράτηγος, Σπύρος Σκλάβος, εκθέτει ακόμη μια φορά τον εαυτό του αλλά και την φυσική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Ο εν λόγω "κύριος" ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ και ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ στέλνει eMail (ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ)΄στα καταστήματα κράτησης (συμπεριλαμβανομένου και του Ναύπλιου) και ΑΠΑΙΤΕΙ να λάβει γνώση των ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ του προσωπικού της υπηρεσίας εξωτερικής φρουράς της χώρας!

Συγκεκριμένα ΑΠΑΙΤΕΙ μάθει με το ονοματεπώνυμο του κάθε υπαλλήλου ποιος έχει εμβολιαστεί, ποιος έχει προγραμματίσει εμβολιασμό αλλά και ποιος υπάλληλος είναι "αρνητής" του εμβολιασμού!

Για τα συγκεκριμένα eMail ενημέρωσε την φυσική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου;
Έστειλε έγγραφο γνωμοδότησης στην Ανεξάρτητη Αρχή Προσωπικών Δεδομένων;
Τα ερωτήματα είναι ρητορικά αφού σαφώς οι ενέργειες του είναι παράνομες και δεν ενημέρωσε κανέναν!

Πλην της αυτεπάγγελτης ποινικής και πειθαρχικής δίωξης του εν λόγω κυρίου ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να τον ενημερώσει ότι προς το παρόν οι εργαζόμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν αν έχουν εμβολιαστεί ούτε προφορικά ούτε εγγράφως τον εργοδότη τους καθώς η διενέργεια ή μη του εμβολιασμού συμπεριλαμβάνεται στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υγείας.
Καλά ο Υπουργός, Ο υφυπουργός, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται (ακόμη μια φορά) ανεπανόρθωτα με τα καμώματα του συγκεκριμένου ανθρώπου!!!!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ανεξάρτητη αρχή προσωπικών δεδομένων μας είπαν ότι η συγκεκριμένη διαταγή όχι μόνο είναι παράνομη άλλα και μπορεί να γίνει μήνυση για την απίστευτη διαταγή που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα ΤΕΦΚΚ (τμήματα εξωτερικής φρουράς της χώρας)!!!

Ο κύριος αυτός είναι αναρμόδιος αφού για θέματα Διοικητικής Μέριμνας, υπεύθυνος είναι ο Διευθυντής του Καταστήματος κράτησης Ναυπλίου που ανήκει το ΤΕΦΚΚ και όχι ο συγκεκριμένος Κύριος ο οποίος είναι αρμόδιος μόνο. για θέματα ασφάλειας και για τίποτα παραπάνω!!!

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι αυτός ο "κύριος" έχει στείλει και έγγραφο στη Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου και ζητά όλες οι αρμοδιότητες των ΤΕΦΚΚ να περάσουν σε εκείνων από τους Διευθυντές των Καταστημάτων Κράτησης!!!!
Ποιος νομίζει ότι είναι και σε ποια εποχή νομίζει ότι βρίσκεται;;;;

Κάποιος πρέπει να τον επαναφέρει στην τάξη και να του πει ότι δεν έχουμε 1967 αλλά 2021...

Απίστευτα πράγματα!!!
Μόνο σε μια Μπανανία θα μπορούσαν να συμβούν αυτά!!!
Αίσχος!!!

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι πρέπει να τον απομακρύνουν χθες!!!
Είναι ανεπιθύμητος και επικίνδυνος!!!

Με την παρούσα καταγγελία μας ΖΗΤΟΥΜΕ την ποινική και πειθαρχική δίωξη του αλλά και την άμεση απομάκρυνση του ώστε να σταματήσει ο διασυρμός της υπηρεσίας εξωτερικής φρουράς!

Καταγγελία αγωνιστικής επιτροπής Εξωτερικών Φρουρών Ναυπλίου 

press-gr.com
 
Top