Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ

Κριός

Με τον Άρη σήμερα απέναντι από τον Δία θα μπορούσες να αισθανθείς μια πίεση. Ωστόσο η επιθυμία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές απόλαυσης είνα έντονη κι έτσι επιδιώκεις επαφή με τους άλλους. Ο Άρης επίσης κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι μέχρι τις 14/9 μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.


Ταύρος
Με τον Άρη να αντεπιτίθεται στον Δία μπορεί να υπάρξει αρκετή πίεση από το σπίτι και την οικογένεια. Θα νιώσεις επίσης έντονη την επιθυμία να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου. Οι ευθύνες αυξάνονται. Είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές μεθόδους και οδηγίες για το χειρισμό προβλημάτων. Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύει και αναζωογονεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα η διανοητική ενέργεια είναι έντονη αλλά μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε νευρική ενέργεια εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη. Επίσης πρόσεξε εργασιακά επιχειρήματα που τελικά δεν αξίζουν τον χρόνο σου. Επίσης σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου κι έτσι μπορείς να ασχοληθείς και να λύσεις τυχόν παλιά προβλήματα. Όσο απασχολημένη και να είσαι με τις προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να αμελείς τα συναισθηματικά σου.

Καρκίνος
Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα ζήτημα που αφορά στην ιδιοκτησία ή ένα οικείο θέμα. Αν έχεις υπερβολικές δαπάνες ή δανεισμό ή είσαι υπερβολικά εξαρτημένη από τους άλλους για την ευτυχία σου, τότε είναι μια στιγμή για να δεις την ανάγκη να επαναφέρεις τα πράγματα σε μια ισορροπία. Αργότερα σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για έναν κύκλο που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Έτσι μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός που αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.


Λέων
Ο Άρης σε ενθαρρύνει ιδιαίτερα να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων. Συνδέσου με την ανάγκη σου να είσαι δραστήρια αλλά απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις σου -κυρίως επαγγελματικές. Αργότερα σήμερα ο Άρης μετακινείται στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι μέχρι τις 14/9 καταβάλλεις προσπάθεια για μεγαλύτερη οικονομική ανεξαρτησία. Χρωμάτισε τη συναισθηματική σου ζωή και επίτρεψε να εισβάλλουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα.

Παρθένος
Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σε ενθαρρύνει ιδιαίτερα να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου και να προχωρήσεις στα επόμενα σχέδιά σου. Επίσης σήμερα αντιτίθεται με τον Δία και μπορεί να οδηγήσει σε μια υπερβολή. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στα εργασιακά και εάν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο δίλημμα μπορείς να προσαρμοστείς λίγο. Η συναισθηματική σου ζωή περνά κατά κάποιο τρόπο σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τις ικανότητες και τους πόρους σου προτού αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και ευθύνες. Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα μπορεί να έχεις έναν προβληματισμό: να συνεργαστείς με άλλους ή να ξεχωρίσεις μόνη σου; Ο Άρης επίσης μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου αργότερα σήμερα και μέχρι τις 14/9 σε ενθαρρύνει να αναλάβεις και να ασχοληθείς με την προσωπική σου και τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η πίεση για να προχωρήσεις και να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της καριέρας σου και των ευθυνών σου μπορεί να είναι σήμερα έντονη. Η σημερινή πτυχή του Άρη με τον Δία σε προκαλεί να βρεις μια καλύτερη ισορροπία η οποία απαιτεί προσεκτική εξέταση των ορίων σου. Αντί να αναλάβεις πολλά, πίεσε τον εαυτό σου να σκεφτεί νέους τρόπους βελτίωσης της ζωής σου. Γίνεσαι πιο δημοφιλής με τον Άρη επίσης στον κοινωνικό σου τομέα.

Τοξότης
Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις βιαστικές δηλώσεις και ενέργειες σήμερα με τον Άρη απέναντι από τον κυβερνήτη σου. Ωστόσο η προώθηση των συνηθισμένων ορίων σου με τη μάθηση και την επικοινωνία μπορεί να είναι καλή για σένα αρκεί να μην είναι υπερβολική. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό που μπορεί όμως να μετατραπεί σε εκνευρισμό. Αργότερα επίσης ο Άρης μετακινείται στον τομέα της καριέρας σου και μέχρι τις 14/9 μπορείς να πάρεις το προβάδισμα. Η συναισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να αποκτήσει νόημα.

Αιγόκερος
Με τη σημερινή αντιπαράθεση του Άρη με τον Δία μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση για την ιδιοκτησία ή τις αξίες. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα κοινής χρήσης και εξουσίας σε μια σχέση. Με αυτήν την πτυχή έχεις την αίσθηση ότι έχεις αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις τελικά. Αργότερα σήμερα που ο Άρης μετακινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε αρμονία με το ζώδιο σου η επιδίωξη των επιθυμιών σου έρχεται πιο φυσικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου φέρνοντας ζωντάνια στη μέρα. Μια αντίθεση του Άρη με τον Δία αυξάνει τον ενθουσιασμό για αυτό απόφυγε τις υπερβολές. Αργότερα ο Άρης μετακομίζει στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι μέχρι τις 14/8 είναι ένας κύκλος στον οποίο θα φτάσεις στη ρίζα των προκλήσεων σε μια σχέση ή θα φτάσεις στο βάθος των επιθυμιών σου.

Ιχθείς
Με τον Άρη σήμερα απέναντι από τον Δία πιθανά να νιώσεις πιεσμένη. Ίσως να πρέπει να εγκαταλείψεις κάποιες ιδέες σου ή έργα ακόμα και στάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάποιες λύσεις. Ο Άρης αργότερα επίσης σήμερα μετακομίζει στον τομέα των συνεργασιών σου και ενώ μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις μπορεί τελικά να λειτουργήσει και αναζωογονητικά.
 
Top