«Γιαυτό που μου έκανε θα μου το πληρώσει με την ζωή του» έλεγε ο επιχειρηματίας στην πιάτσα της Πάτρας, που «σάπισε» στο ξύλο ο δολοφονημένος πυγμάχος Τάσο Μπερδέσης.

Στην Πάτρα επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση στις 31 Μαΐου στη Βάρη και από προχθές βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο εξετάζει σε βάθος την υπόθεση σύμφωνα με τον Δημοσιογράφο Άρη Σπίνο ειδικό στο εγκληματιοκό ρεποτρταζ. Ήδη κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις στους αστυνομικούς άτομα που βρίσκονταν στον στενό κύκλο του 38χρονου πυγμάχου και έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια Αττικής, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας, είχε στραφεί προς την Πάτρα, ενώ, και στην Αθήνα είχαν ήδη κληθεί κάποια άτομα για να δώσουν πληροφορίες. 

Πλέον, το κλιμάκιο που κατέφτασε στην πόλη έχει στρέψει τις έρευνές του προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Μια από αυτές αφορά τον ξυλοδαρμό γνωστού επιχειρηματία πριν από αρκετό καιρό, από τον νεκρό πλέον πυγμάχο. Ήταν γνωστός σε όλους ότι αυτό το γεγονός δεν θα περνούσε στα ψιλά αφού ο ξυλοδαρμένος είχε σοβαρές άκρες στον κόσμο της νύχτας. Μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.
 
Top