του Όθωνα Κουμαρέλλα

Κάνοντας μια ανακεφαλαίωση του τι συμβαίνει με τα εμβόλια και μετά την εμπειρία τόσων μηνών, μάθαμε πολλά πράγματα, όσο κι αν τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» προσπαθούν να τα κρύψουν κάτω από το χαλί της ασύστολης προπαγάνδας.

Τα εμβόλια, είτε τα m-RNA, είτε αυτά του ιικού φορέα στοχεύουν στο να επιβάλλουν στα ανθρώπινα κύτταρα να παράξουν αφ’ εαυτού τους την Spike πρωτεΐνη του ιού (την γνωστή ως πρωτεΐνη ακίδα).

Επιλέχθηκε αυτός ο τρόπος, προκειμένου το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, εφ’ όσον παραχθεί από τα ίδια τα κύτταρά του, η πρωτεΐνη αυτή να αναγνωρισθεί ως ξένο σώμα (αντιγόνο) και έτσι να παραχθούν αντισώματα να την εξουδετερώσουν. Με αυτόν τον τρόπο, εάν στο μέλλον εισέλθει στο σώμα ο ιός (που έχει την ακίδα), θα αναγνωρισθεί αμέσως από τα ήδη έτοιμα αντισώματα και θα εξουδετερωθεί από αυτά.

Η λογική είναι λοιπόν αυτή, είναι εξαιρετικά απλή και πολλά υποσχόμενη. Να βάλουμε με το εμβόλιο ένα αναγνωρίσιμο στοιχείο του ιού για να παραχθούν αντισώματα, αντί ολόκληρο τον ιό (νεκρό, ή αδρανοποιημένο).

Θεωρητικά είναι πολύ σωστή και πειστική αυτή η λογική και ως τεχνική είναι ευκολότερη και πιο φτηνή από την καλλιέργεια αδρανοποιημένων ιών, μολονότι ως νέα τεχνολογία αποτιμάται ακριβότερα, πέραν των τεχνικής φύσης προβλημάτων, όπως η συντήρηση των παρασκευασμάτων σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες κ.α.. Αντ’ αυτού, δηλαδή της εμβολής στο σώμα αδρανοποιημένου ιού, στέλνουμε ένα μήνυμα (με το m-RNA, ή με το DNA ιικού φορέα, όπως της Astra-Zeneca) να παράξουν τα ίδια τα κύτταρά μας την πρωτεΐνη κι έτσι να έχουμε τα ποθητά αντισώματα έτοιμα σε ενδεχόμενη εισβολή από τον ιό.

Βεβαίως αυτό προϋποθέτει ότι η πρωτεΐνη-ακίδα θα ήταν νοσολογικά αδρανής. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!

Η βιασύνη και η προχειρότητα είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι

Το τεράστιο λάθος (;) που έγινε, οφείλεται στην προχειρότητα και τη σπουδή να βγει γρήγορα και εύκολα ένα εμβόλιο για να αποφέρει με την ευκαιρία εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολλάρια κέρδη. Η βουλιμία για υπερκέρδη υποτίμησε σοβαρά τους κινδύνους και η ανάγκη των πολιτικών να πείσουν για τις καλές τους προθέσεις και ότι είναι «σωτήρες» μας, τους αγνόησε εντελώς. Όσο για την λεγόμενη επιστημονική κοινότητα, τις διαπλοκές και τις εξαρτήσεις της, τις φοβίες και τις αδυναμίες της, τα είπε όλα ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ωστόσο, δεν είχαν μελετήσει τον ιό σωστά και τους διέφυγε η τοξικότητα της ακίδας.

Μολονότι από νωρίς υπήρξαν υποψίες (και δημοσίευση συγκεκριμένης υπόθεσης από την ομάδα Πουλά – Φαρσαλινού, για το ρόλο της πρωτεΐνης ακίδας σε σχέση με το χολινεργικό αντιφλεγμονώδες σύστημα, ήδη από τον Απρίλιο του 2020), ολοκληρωμένες μελέτες που απέδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι τοξική, δρα ως δηλητήριο και χωρίς αυτήν ο ιός θα προκαλούσε μόνον ένα απλό κρυολόγημα, δημοσιεύθηκαν πρόσφατα.

Η ανακάλυψη αυτή ήρθε, δηλαδή, αργά (ή με απρονοησία -αν όχι σκόπιμα- αγνοήθηκε στην αρχή) και τα εμβόλια ήσαν ήδη στις γραμμές παραγωγής και είχαν αρχίσει οι μαζικοί εμβολιασμοί.

Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζει το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εν είδει μαζικού ευγονικού πειράματος με την ακούσια συμμετοχή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων στο όνομα της προστασίας της δημόσιας υγείας!

Το έγκλημα

Αντί να αποσυρθούν πάραυτα τα εμβόλια αυτά για να μελετηθούν από μηδενική βάση και να επιλεγεί έτσι άλλο αδρανές επίτοπο του ιού, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα πια στα φαρμακευτικά σχήματα αντιμετώπισης του ιού μέχρι να υπάρξουν τα νέα και ασφαλή πλέον εμβόλια, ρίχτηκαν χύμα να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος, για να μην χαθούν τα δισεκατομμύρια που είχαν επενδυθεί, τα πολύ περισσότερα αναμενόμενα κέρδη και να μην ανατραπεί το «αφήγημα» των κυβερνήσεων περί «σωτήριου» εμβολίου και της φροντίδας τους για τη δημόσια υγεία κάτω από το σλόγκαν «Κάθε ζωή μετράει»!.

Προχώρησαν, εν γνώση τους πια, κι επειδή για τους ίδιους δεν μετράει καμιά ζωή, ότι θα προκληθούν πολλοί θάνατοι και σοβαρές βλάβες στην υγεία πολλών από τους εμβολιαζόμενους με το σαθρό επιχείρημα ότι ο ιός είναι πιο επικίνδυνος από τα εμβόλια. Το ότι κάνοντας αυτού του τύπου τη σύγκριση παραδέχθηκαν έμμεσα την επικινδυνότητα των εμβολίων κανέναν δεν απασχόλησε. Μάλιστα μέσα από αυτήν τη σύγκριση καλλιεργήθηκε το άλλοθι «τι να κάνουμε, όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα έχουν παρενέργειες». Ένα ιδεολόγημα που παπαγαλίζουν σε ήχο πρίμο-σεκόντο η πλειονότητα των «ειδικών» και ανειδίκευτων «εργατών» της νέας δυστοπικής «κανονικότητας», αποκρύπτοντας εντέχνως ότι τα φάρμακα με τις όποιες παρενέργειές τους απευθύνονται σε αρρώστους και όχι σε υγιείς για να μην τυχόν αρρωστήσουν μελλοντικά. Αντίθετα τα εμβόλια, που απευθύνονται σε υγιείς, απαγορεύεται να έχουν σοβαρές παρενέργειες κι επιπλοκές, έστω κι αν αυτές θεωρηθούν σπάνιες!

Στην πραγματικότητα ο κίνδυνος είναι περίπου ο ίδιος με εκείνη της φυσικής νόσησης και εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία και το ανοσοποιητικό του κάθε ατόμου. Εάν ο οργανισμός του προλάβει να αναπτύξει αντισώματα, να καταπολεμήσει και να εξουδετερώσει την πρωτεΐνη ακίδα έγκαιρα, είτε στην περίπτωση μόλυνσης, είτε στην περίπτωση του εμβολίου, όλα καλά. Εάν δεν προλάβει, ή δεν μπορέσει, τότε οι συνέπειες θα είναι τραγικές.

Πολύ περισσότερο δεν γνωρίζουμε εάν η παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, μέσω των εμβολίων, από τα ίδια τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού σταματά αμέσως μετά την παραγωγή αντισωμάτων που την αντιμετωπίζουν, ή μπορεί και να συνεχίζεται σε βάθος χρόνου εγκαθιστάμενη σε περιοχές του σώματος (πχ ενδοθήλιο των αγγείων, ή σε άλλα ζωτικά όργανα), προκαλώντας σε μεσομακροπρόθεσμο χρόνο σοβαρές επιπλοκές στην υγεία των εμβολιασμένων, οι οποίοι θα κληθούν πλέον να ζουν με την αέναη προσπάθεια αντιμετώπισης αυτών των επιπλοκών -εφ’ όσον στο μεταξύ δεν συμβεί καμιά ξαφνική «στραβή» και αποχαιρετήσουν τον μάταιο τούτον κόσμο. Φυσικά μια τέτοια προοπτική θα εξασφαλίσει σταθερή πελατεία στους γιατρούς, αλλά αυτό δεν θα είναι ιατρική αλλά «θα σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι»…

Η στάθμιση των κινδύνων

Με μια διαφορά όμως στη στάθμιση των κινδύνων. Στην περίπτωση, δηλαδή, που υποθέσουμε ότι ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι αρκετά μικρότερος της φυσικής νόσησης. Εάν κάποιος δεν εμβολιασθεί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κολλήσει τον ιό. Με τον εμβολιασμό όμως είναι απολύτως βέβαιον, ότι βάζει επί τούτου το πιο τοξικό κομμάτι του ιού μέσα του, προκαλώντας έτσι την τύχη του.

Δεν είναι μακρυά από την αλήθεια να υποθέσει κανείς, ότι όσοι είναι ευάλωτοι και κινδυνεύουν από την μόλυνση με τον ιό, κινδυνεύουν σχεδόν το ίδιο από το εμβόλιο. Λογικά, όσοι είναι ανθεκτικοί στον ιό, θα είναι ενδεχομένως το ίδιο ανθεκτικοί και στο εμβόλιο. Εξ αυτού του γεγονότος οι παρενέργειες των εμβολίων είναι… σπάνιες (όχι και τόσο -από τα συγκεντρωμένα στοιχεία διεθνώς μέχρι τώρα προκύπτει για βαριές επιπλοκές 1/10.000 και περίπου 1/30.000 για θανάτους), αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί σε επαναλαμβανόμενες δόσεις.

Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα για τα νεαρά υγιή άτομα, αλλά και σχετικά μεσήλικες κάτω των 50 ετών, για τα οποία ο κίνδυνος βαριάς νόσησης, ή και θανάτου από τον ιό είναι εξαιρετικά μικρός έως αμελητέος. Φαίνεται όμως να μη συμβαίνει το ίδιο με τα εμβόλια με τα οποία ο κίνδυνος σοβαρών επιπλοκών δείχνει να είναι αρκετά μεγαλύτερος απ’ ό,τι με τη φυσική μόλυνση γι’ αυτές τις ηλικιακές ομάδες ειδικά για τους πολύ νέους. Για τα παιδιά δεν το συζητάμε καν!

Κι ας μην μας κουνάνε προχειροφτιαγμένες και ημιτελείς μελέτες που εγκρίνονται από χρυσοπληρωμένους από τις ίδιες τις εταιρείες χαρτογιακάδες αναρριχητές «επιστήμονες» και υπαλληλίσκους πολιτικών γραφείων υποκαταστημάτων πολυεθνικών. Οι ψευδο-μελέτες τους, προϊόν της πιο άθλιας προσπάθειας χειραγώγησης των κοινωνιών στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι για πέταμα σε ειδικό σκουπιδοτενεκέ τοξικών αποβλήτων! Τόσο απλά! Όλο αυτό το διάστημα του ενάμιση έτους που διαρκεί το φαινόμενο έχουν γίνει πάρα πολλά για να κλείνουμε τα μάτια και να εμπιστευόμαστε τυφλά τον οποιονδήποτε που πειραματίζεται πραγματικά στου κασίδη το κεφάλι -με έξοδα μάλιστα δικά μας!

Η ομερτά του θανάτου

Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν; Φυσικά και τα γνωρίζουν! Γι’ αυτό και αρνούνται να ασχοληθούν με σοβαρή φαρμακοεπαγρύπνηση, η οποία για τη χώρα μας αποτελεί ανέκδοτο. Γι’ αυτό και αρνούνται να δημοσιεύσουν στοιχεία αιφνίδιων θανάτων μετά τον εμβολιασμό. Εμφράγματα, βαριά εγκεφαλικά, πνευμονικές εμβολές, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, χρόνιες ενδοθηλίτιδες κτλ. Γι’ αυτό αποκρύπτουν παρενέργειες που αφορούν σε εγκάρσιες μυελίτιδες, σε απώλεια ακοής και σε άλλες νευρολογικές παθήσεις. Γι’ αυτό και τα ελάχιστα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αιτιολογούνται ότι τάχα οφείλονται σε προϋπάρχοντα υποκείμενα νοσήματα και προπαγανδίζεται η, ναζιστικής έμπνευσης, «υποχρεωτικότητα» ως το μόνο μέσο απαλλαγής από το πανδημικό φαινόμενο και εξαγγέλλουν «προνόμια» και τιμωρίες για τους «αρνητές», όπως και ψηφιακά πιστοποιητικά δίκην διακριτικού υφασμάτινου αστεριού στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Γι’ αυτό αρνούνται να δώσουν στοιχεία για το ποιοι από αυτούς που πεθαίνουν στα νοσοκομεία ήσαν εμβολιασμένοι, ή όχι. Κι ας πεθαίνουν πολλοί από αυτούς τους δύσμοιρους απομονωμένοι, βρώμικοι, χεσμένοι και κατουρημένοι πάνω τους, πολλοί από ασιτία, στα σύγχρονα κολαστήρια που λέγονται νοσοκομεία….

Διότι γνωρίζουν πολύ καλά το έγκλημα και σιωπούν, λόγω συνενοχής πλέκοντας την ομερτά του θανάτου!

Ενός κακού μύρια έπονται! Και τώρα είναι αργά για να γυρίσουν πίσω. Θα το πάνε μέχρι τέλους! Δεν έχουν διαφυγή και η -εν υπνώσει σήμερα- δικαιοσύνη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει εσαεί έτσι, για να διακινδυνεύσουν μια οπισθοχώρηση που θα σημαίνει παραδοχή του εγκλήματος.

Το έγκλημα είναι εδώ και είναι διαρκές! Η τιμωρία αργεί;

Ελπίζω να έλθει -και μάλιστα συντομότερα απ’ ό,τι θα ήθελαν να πιστεύουν οι ίδιοι οι εγκληματούντες….

_._._._._

Υ.Γ. Όχι δεν είμαι «ειδικός», ούτε γιατρός, δεν έχω όμως δεσμεύσεις, ούτε συγκρουόμενα συμφέροντα. Έχοντας υπηρετήσει με συνέπεια επί 45 συναπτά έτη την επιστήμη, την τέχνη και την τεχνική στον δικό μου επιστημονικό πεδίο, γνωρίζω τη μέθοδο και είμαι σε θέση να αντιλαμβάνομαι και να κρίνω ασφαλώς με βάση τα σκληρά δεδομένα, όπως αυτά εξελίσσονται. Γνωρίζω, επίσης, ότι πλειάδα γιατρών που διαθέτουν ακόμη ψήγματα ηθικής και συνείδησης του λειτουργήματός τους, πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που αναφέρω λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις, μερικοί -ελάχιστοι-, μάλιστα, τολμούν να τοποθετούνται και δημόσια υφιστάμενοι το bulling της πολιτικής ορθότητας από τους ημιμαθείς τσιλιαδόρους της πολιτικο-οικονομικο-υγειονομικής μαφίας που ανέλαβε πραξικοπηματικά να μας «σώσει» καταστρέφοντάς μας στο όνομα της προστασίας μας από την πανδημική κρίση. Προκαλώ λοιπόν τους απανταχού fact checkers και τους… «βασιλακοπουλικούς» παντός άλλου είδους της συνομοταξίας των μαλακίων και των ερπετών, καθώς και τους αστοιχείωτους χειροκροτητές τους, να μας παρουσιάσουν τα «έγκυρα» στοιχεία τους -που θα με διαψεύδουν! Προς το παρόν τους αφιερώνω το παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Ιωαννίδη:

 https://www.hereticalideas.gr

 
Top