Γιώργος Π. Αποστολόπουλος 

Ο ΝΕΟΣ «ΓΥΨΟΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Η πολιτική παραπλάνηση, το θράσος, η ακροδεξιά πρακτική και η πολιτική αποτυχία έχουν και τα όριά τους.
Χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γεωργιάδης κατηγόρησε τους ήρωες υγειονομικούς και τους εξαθλιωμένους οικονομικά ηλικιωμένους, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική τη στάση τους στο θέμα των εμβολιασμών. Υπονόησε μάλιστα χουντικές πρακτικές απολύσεων και περιορισμούς ελευθεριών για όλους τους μη εμβολιασμένους, βάζοντας φυσικά μπροστά την «ακαταδίωκτη» Επιτροπή των λοιμοξιολόγων η οποία θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.
Η τεράστια στρέβλωση και το απύθμενο θράσος αυτού που προσπαθεί να ρίξει σε αθώους πολίτες την καταστροφική αποτυχία της Κυβέρνησης, διχάζοντας τους Έλληνες, αποδεικνύεται εύκολα από τον παραπάνω πίνακα.
Η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη θέση σε αριθμό θανάτων ανάμεσα σε 15 χώρες, όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και του Τρίτου κόσμου.
Στις χώρες αυτές που έχουν λιγότερους θανάτους, περιλαμβάνεται η πλήρως απελευθερωμένη Σουηδία, το Μπαγκλαντές, η Κούβα η Αλβανία και πολλές ακόμα.
Και το σημαντικότερο: Οι εμβολιασμοί σε όλες είναι περίπου στα ίδια επίπεδα ή και λιγότεροι από τους δικούς μας.
Με λίγα λόγια, κομβικό ρόλο δεν παίζουν οι εμβολιασμοί αλλά η πρωτοβάθμια περίθαλψη, οι υποδομές και οι θεραπείες που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Γεωργιάδης και ο Κικίλιας, υποβάθμισαν, απαξίωσαν, αρνήθηκαν και δεν έκαναν τίποτα για να μπορέσουν να τις έχουν οι συνάνθρωποί μας που πεθαίνουν μαζικά.
Τέλος, ακούστηκε ένα ακόμα μεγάλο ψέμα: Ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων στο Ισραήλ έφτασε το 80%.
Η αλήθεια, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του Διεθνούς φήμης Πανεπιστημίου John’s Hopkins είναι 55,95% κύριε Γεωργιάδη.
Σε αυτή τη μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία ο λαϊκισμός ζει το μεγαλείο του και φυσικά ορισμένοι δεν έχουν ξεχάσει το διαχρονικό ταλέντο τους ως «αντιπρόσωποι» πολυεθνικών εταιριών και ακροδεξιών μεθοδεύσεων που τα ρίχνουν όλα στους πολίτες όπως ακριβώς έκανε και η χούντα για να δικαιολογήσει τις ανόσιες πράξεις της.
Είτε εμβολιασμένοι, είτε ανεμβολίαστοι δεν πρόκειται να ανεχθούμε το διχασμό, το μίσος, την εκδικητικότητα και τη δυστοπία που εξυφαίνει σταδιακά το καθεστώς Μητσοτάκη για όλους μας.
Ο νέος «γύψος» δεν θα περάσει!
 
Top