...στο νομοσχέδιο Βορίδη...


Η ψήφος των απόδημων αποτελεί το νέο πεδίο σκληρής σύγκρουσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το νέο επεισόδιο στην κόντρα να αφορά σε μια σοβαρή καταγγελία από τον Γιάννη Ραγκούση.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, με δήλωσή του... στο facebook, κάνει λόγο για απόπειρα νοθείας στους εκλογικούς καταλόγους από την κυβέρνηση, κάτι που προκύπτει από διατάξεις του νομοσχεδίου που έφερε ο υπουργός Εσωτερικών στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον Γ. Ραγκούση στο νομοσχέδιο καταργείται η διακομματική επιτροπή που είχε αποφασιστεί ότι θα ελέγχει τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους που θα σχηματιστούν από τους απόδημους.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, ο Μάκης Βορίδης, εκμεταλλευόμενος μια άστοχη δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης για τους απόδημους, καταθέτοντας νομοσχέδιο στο οποίο καταργούνται οι περιορισμοί που είχαν τεθεί στην προηγούμενη ρύθμιση.

Η κίνηση αυτή έφερε πυρά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην του ΚΙΝ.ΑΛΛ. το οποίο τη στηρίζει, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει νέα τροπολογία...



 
Top